just a memory in my head

Datum: 2013-03-31 Klockan: 21:26:41
 
Lite fint sådär med en låttextsrubrik. Kanske lite halvtråkigt med två inlägg med videor i rad men så får det bli! Kan ju säga att efter konserten var jag dubbelt så säker på att symphony och requiem är mina absoluta favoriter från rooftop, men alla är verkligen jättebra. 

Idag har jag gjort lite allt möjligt. Satt halva förmiddagen ute i solen och läste, körde lite moped, tvättade den, städade och så var jag ute och gick någon timme förut. Nyss gjorde jag om min "forever young"-vägg, har ju haft den i typ ett år så jaa, kändes som om det var tillräckligt. Blir jätteglad när jag tittar på väggen nu, den ska bara fyllas på lite och sen får ni se den!!

grillning

Datum: 2013-03-30 Klockan: 23:17:22

Igår åkte vi till mormor och morfar, där kusinerna också var. På eftermiddagen åkte vi och grillade, filmade lite då med. (vilket jag borde göra oftare, vad kul det äääär)
Har precis redigerat klart denhär och Ulrik-videon. Men den andra laddar jag upp imorgon eller något, den är typ 5 gånger så lång vilket betyder att det tar rätt lång tid. Nu ska jag titta på film eller någon serie, återstår att se!

Hade det bäst igårkväll

Datum: 2013-03-28 Klockan: 17:54:47

Saknar det massor redan. Håller tummarna på att han kommer tillbaka hit någonstans snart!!
Är påväg till Norrköping just nu för kalas. Ikväll när jag kommer hem ska jag redigera klart konsertfilmen, så den lär dyka upp här lite senare.


Ulrik imorgon

Datum: 2013-03-26 Klockan: 22:03:30


Helt vanlig dag idag. Pluggat massor so hemma, har prov imorgon. Men det ska väl gå bra, hoppas jag... Efter skolan åker jag, Olivia och Madde direkt till Linköping. På kvällen ska vi nämnligen se Ulrik, ÄÄÄNTLIGEN!! Så eftermiddagen spenderar vi i en kö som dom fangirls vi är. Haha nej inte riktigt men varför inte? Bilden är förresten från rix fm i somras! Nu ska jag plugga lite till och sen sova, så jag orkar hålla mig pigg hela dagen imorgon :D

Ulrik imorgon

Datum: 2013-03-26 Klockan: 22:03:29


Helt vanlig dag idag. Pluggat massor so hemma, har prov imorgon. Men det ska väl gå bra, hoppas jag... Efter skolan åker jag, Olivia och Madde direkt till Linköping. På kvällen ska vi nämnligen se Ulrik, ÄÄÄNTLIGEN!! Så eftermiddagen spenderar vi i en kö som dom fangirls vi är. Haha nej inte riktigt men varför inte? Bilden är förresten från rix fm i somras! Nu ska jag plugga lite till och sen sova, så jag orkar hålla mig pigg hela dagen imorgon :D

We Found Love

Datum: 2013-03-24 Klockan: 20:41:00
Detta är verkligen en av mina favoritvideor i musikväg. Ryser fortfarande efter att ha sett den rätt så många gånger!

Annars har jag verkligen inte gjort mycket idag. Åt våfflor lite i förväg iallafall, istället för imorgon. Har väl spenderat mest tid med tvärflöjten och vid pianot även fast jag borde städat så jaaa.. Men det tar jag någon annan dag (=aldrig). Borde leta fram något att ha på mig imorgon så jag slipper panika på morgonen (största anledningen till varför halva innehållet i min garderob ligger över hela golvet). Men det är bara fyra dagar kvar tills man kan gå i mysbyxor en hel vecka, eller nästan iallafall. LOOOOOV ♥
 

tvärflöjt

Datum: 2013-03-24 Klockan: 00:39:02


Idag har jag gjort lite allt möjligt. Cyklat ute och inne (det var så kallt ute så tittade på tv och cyklade inne istället hehehhh...), ätit frukt & choklad (igen..), spelat assassins creed (igen....), lyssnat på musik som vanligt och en hel del till. Nu på kvällen tittade jag på glee och så fixade jag johannas design igen! Bilden är från helgen jag fotade med Sanni! Nu ska jag antingen kolla ännu ett avsnitt av glee eller sova. Eller weheartita. 

frukt och choklad

Datum: 2013-03-23 Klockan: 00:49:43


Äntligen helg!!! Har äntligen återförenats med min flöjt som varit på lagning i tre veckor dessutom. Kvällen spenderade jag med frukt, smält choklad och ocean's 11. Vad som händer imorgon återstå att se. Har varit riktigt sugen på att cykla, fast det går ju inte direkt ute så cyklar nog lite inne (hahah alltså träningscykel) istället. Borde städa lite också eftersom det ligger kläder över halva golvet... Nu ska jag sova eller titta på glee eller weheartita eller ja, får se helt enkelt. HEJDÅÅÅÅ!!

onsdag

Datum: 2013-03-20 Klockan: 22:47:50

(Bloggar från mobilen, så jaaa vet inte hur detta blir) Mer än halva veckan är avklarad. Känns skönt, har knappt kommit upp på mornarna.. Skolan rullade på, och när jag kom hem var mormor och morfar här. Pappa fyller år idag, så lite senare kom även farmor och farfar! Då åt vi smörgåstårta (dör matdöden mvh smörgåstårtsälskare no.1). Sen åkte alla till en konsert som jag inte skulle vara med på så stannade hemma. Spelade flöjt och tränade ungefär.

Bilden är sen jag fyllde år, men det var precis lika gott denhär gången


nationellt prov

Datum: 2013-03-19 Klockan: 20:53:21
 
Idag var det alltså nationellt prov i no. Vi hade fysik och det gick faktiskt helt okej! Så dagen gick rätt snabbt, vi hade bara två lektioner. Nu tänker jag inte avsluta detta inlägg med att jag ska duscha eller sova (även fast det är exakt vad jag ska) utan såhär: ...nä okej kom inte på nåt bättre så ska duscha nu hejdå

det kommer aldrig va över för mig

Datum: 2013-03-17 Klockan: 21:57:30
 vad jag lyssnar på just nu. Känns som en vårlåt så varför kan det inte bli vår också?!?

Idag har jag inte gjort mycket. Pluggade lite fysik, men det är verkligen jobbigt att plugga när man inte vet vad man ska kunna. Så antar att jag spenderar hela eftermiddagen imorgon med fysikboken... (det är nämligen nationella i fysik på tisdag). Ska väl läsa lite till och sen sova nu. 

nytt i garderoben

Datum: 2013-03-16 Klockan: 22:35:24
Untitled #4
 
Detta är vad jag fick med hem idag. Visserligen är linnet blommigt men hittar inte det någonstans? Har iallafall varit i Linköping med Sanni och haft det trevligt. Gick omkring och så åt vi på gyllen. Nu är jag riktigt trött så ska väl snart sova, men innan det blir det bloggläsande och serietittande! 
 

senaste på instagram

Datum: 2013-03-13 Klockan: 21:12:52
ja, vissa bilder har ni nog sett, och vissa inte. 

Idag var det alltså onsdag. Skönt med kort dag, och en inställd lektion!! På matrasten gick jag hem med lite böcker till förkylda men ändå nästan friska Sanni. Har dessutom snöat hela dagen vilket inte har varit det roligaste, våren var ju påväg!?? När jag kom hem gjorde jag den godaste salladen jag ätit på några tusen år, dör vad gott det blev. Nej men nu ska jag fortsätta plugga engelska och sen är jag värd att sova. 
 
 




 




 

tumblr

Datum: 2013-03-12 Klockan: 21:28:55

idag har jag: varit i skolan. Ätit. Försökt baka vilket slutade i ett expiriment. Rebloggat. Twittrat. Nu ska jag leta kläder till imorgon, har verkligen ingen aning alls om vad jag ska ha på mig?!? Är sämst på att skriva bra inlägg men det ser lite sorligt ut när det står tomt här så ja. Längtar mest efter påsklov och det är inte särskilt långt kvar nu!!
 

söndag

Datum: 2013-03-10 Klockan: 20:35:24


Ännu en bild från igår. Mest för att jag inte orkar redigera någon annan så ja. 
Söndag idag. Vilket betyder skola imorgon. ASDFGHJKL vadför kan inte helgen vara liiiite längre för?!?

Idag har jag inte gjort mycket. Kollat på inrednings-inspiration och tränat ungefär. Eller jo gjorde bananpannkakor (domdär en mosad banan + två ägg och vaniljsocker ni vet?). Brände två av tre så kände ju verkligen att det var min dag att satsa alla mina miljoner på lotto och trav. Nja. Kanske inte. Nu ska jag duscha (HAhha avslutar vartenda inlägg med detta??) och så hade jag tänkt måla naglarna men det får bli imorgon. HEJDÅÅÅ

fotat med Sanni

Datum: 2013-03-09 Klockan: 19:33:00


Idag har ju Sanni varit här, och vi fotade en hel del. Detta är bara en av bilderna, fler lär dyka upp någon gång. Kul har vi haft iallafall :D
Just nu är pappa iväg och köper pizza (maaaaaat<3<2234r4), och sen blir det melodifestivalstittande. Hoppas att Anton vinner, fast helt ärligt är Sean Banans låt bra den med, glad liksom? Men Robin och Ulrik får vi ju inte glömma! Så ja, har hela fyra chanser att bli nöjd med vinnaren.
 

8/3

Datum: 2013-03-08 Klockan: 23:36:54

en lite halvturistig bild från när mamma och jag väntade på pappa och julia i göteborg
 
Äntligen är veckan sluuuuut. Igår hann jag inte göra mycket mer än att plugga tyska och svenska innan det var dags för musikkårsrep, och efter fanns inte mycket tid över heller. Idag var det flöjtlektion & ungdomsorkestern. Vi var faktiskt ute och "marschade" fast utan instrument och allt eftersom det är en hel del nya med (och så var det ju två grader så ja). Alltså åh längtar massor till de riktiga marscherna nu! 
Imorgon kommer Sanni hit, vi ska väl fota iallafall! Så nu ska jag sova, hajdoooo 

onsdag

Datum: 2013-03-06 Klockan: 21:02:08
 

senaste dagarna genom mobilen: musiken idag // frukt i måndags // converseväder


Hade verkligen inget intressant att blogga om igår så bloggade inte alls. Egentligen har jag väl inte mycket att säga idag heller men det blir så tomt och tråkigt annars. Är väl tillbaka på twitter igen (hur klarade jag mig?) och ja det var väl allt. Nej men imorgon är det torsdag, sen är det fredag och sen är det helg så ja, dagarna rullar påååå!! Nu ska jag göra en ny spotifylista. Eller göra en gammal. (så långt har jag inte planerat än...)

CARRY ON

Datum: 2013-03-04 Klockan: 20:33:00

En av de bästa låtarna just nu (börjar 0:50 för er som inte orkar vänta). Idag var det studiedag och sov till halv tolv. Har faktiskt inte gjort särskilt mycket, men har varit bra ändå. Imorgon är det skola igen, och då SKAAA jag ha converse. Om det snöar blir jag arg. Om det regnar med (även fast det inte är så troligt). Nu ska jag duscha och packa och allt vad man gör på kvällen, hejdååå :D

göteborg

Datum: 2013-03-03 Klockan: 20:55:36


Har verkligen haft en superhelg! I lördags åkte vi till göteborg. Där gick vi först på universeum (därav de två bilderna här över) och sen på stan. Hittade inte mycket, men det jag hittade visar jag en annan dag.

Dessutom, någongång på förmiddagen ringde bästabästa Elin som befann sig i Karlstad. Och efter kanske 10 minuter hade jag pratat med både John & Oscar (Jedward-John och x-factor Oscar Zia-Oscar för er som inte kopplade deeet). John bara pratade och pratade (och detta supersnabbt med sin dialekt genom telefon...) och Oscar visste knappt vad han kunde säga. Kommer lätt vara dom två bästa telefonsamtalen på hela året :')

Idag åkte vi förbi ullared på vägen hem, fick med mig så lite saker att jag kan räkna dom på ena handen. Fast, de sakerna visar jag också en annan dag :D 



skidåkning

Datum: 2013-03-01 Klockan: 23:07:09

Hann hem i en halvtimme ungefär innan det bar av mot kisa. Åkte i några timmar, ända tills jag fick alldeles för ont i fötterna. Men åh vad kul det ääär!! (även fast backarna endast bestod av is och snöhögar)
Kommer somna riktigt gott nu, är riktigt trött. Och förresten - tyskaprovet gick jättebra :D


RSS 2.0