May. 31, 2013

Datum: 2013-05-31 Klockan: 16:57:59

Har helt missat att blogga. I måndags åkte vi på klassresa till Öland, hade det jättebra!! Fotade lite, så dom bilderna kommer snart. Igår pluggade jag till dagens so-prov, och just nu är jag påväg mot ullared! Vi ska sova där och åker hem imorgon eftermiddag. Men snart blir det normal uppdatering igen!


klippa håret

Datum: 2013-05-25 Klockan: 22:25:13
 
Idag var vi i mjölby där jag och julia klippte håret. Blev jättenöjd!! Det syns inte mycket, men det känns (tunnade ur det en hel del). Sen köpte jag skor till skolavslutingen, men dom får ni se då!! Imorgon ska vi åka och äta med släkten, och nu blir det pll och chips!!

Omberg

Datum: 2013-05-22 Klockan: 22:10:45


Idag var hela klassen på omberg och gick. Var ett tag sen jag var där sist, men kände fortfarnade igen mig en hel del!! Skulle verkligen vilja gå där och fota, det är jättefint överallt. Men det var iallafall rätt kul, och tillsammans med det jag gick till bussen (förresten fick ju sovmorgon för att jag gick på hemma) blev det runt 2 mil. Vi hade tur med vädret, väderleksrapporten sa regn hela dagen men det regnade inte en enda gång! 

Nu är det bara två skoldagar kvar innan vi åker till öland på klassresa förresten!!!

Sämst på att blogga

Datum: 2013-05-20 Klockan: 23:07:56

Är verkligen inte bra på att uppdatera här. Men vill ändå inte sluta göra det, eftersom det är rätt kul att kunna kolla tillbaka och se vad jag gjort!!

Nu är det endast 7 helt vanliga vanliga skoldagar kvar. Sen är det ju klassresa, maskerad, dragkamp och sånt. Imorgon åker vi till flygvapenmuseet, vilket jag faktiskt tycker är rätt intressant även fast jag varit där några miljoner gånger.

I helgen var jag ute och fotade lite körsbärsblommor, och eftersom ljuset var rätt bra passade jag på att ta några bilder på mig själv med!!


fredaaaag

Datum: 2013-05-17 Klockan: 22:53:18

Några fler bilder från Tyskland!! ↑

Så skönt att veckan är slut. Har varit en bra fredag, vädret var ju som ingen förhoppningsvis på något sätt lyckats missa jättefint. Hoppas det fortsätter vara så!! Nu är det inte heller många vanliga dagar kvar i skolan, har gått jättesnabbt nu ju..Imorgon ska jag ta med kameran ut och fota eftersom det är grönt och allt. Nu ska jag fortsätta kolla på pll (om jag vågar.....) Nej men haha ja, hejdå!!

15/5

Datum: 2013-05-15 Klockan: 19:35:26


En halvfin bild från tyskland, fotad med mobilen från bussfönstret (vilket förklarar varför den är halvfin....). Hade inte med mig någon kamera dit, men har iallafall massor bilder från mobilen!! Är fortfarande jättetrött efter hemresan, eller kanske egentligen hela resan. Hade iallafall jättekul och det var verkligen inte sista gången jag följde med dit! 
Ska redigera lite fler bilder därifrån så de lär väl dyka upp någon gång. Nu ska jag plugga matte, har nationella imorgon...

Serier II

Datum: 2013-05-12 Klockan: 16:58:00
New Girl
 
Serien handlar om läraren Jess som flyttar in hos tre killar. Hon tänker inte alltid på vad hon säger eller gör, vilket leder till en hel den pisamma situationer. En rätt rolig serie men korta avsnitt (runt 20 minuter). Rekomenderas starkt till den som vill senågot lättsamt men som ändå har en bra handling!!

Pretty Litte Liars


Den senaste serien jag började titta på efter att ha hört väldigt mycket bra om den. Och den var ännu bättre än jag trodde! Den handlar om ett kompisgäng på fyra personer. Deras "ledare", Alison försvann tidigare och nu får alla fyra mystiska meddelanden från "A". Kan inte säga så jättemycket mer om den än att den är väldigt spännande. Det händer hela tiden någonting nytt, och man vill bara titta vidare. 

Serier

Datum: 2013-05-10 Klockan: 16:49:00
För er som gärna vill titta på en serie men inte vet vilken (eller er som bara vill läsa....), fler kommer!

Glee
 
Jag är på fjärde säsongen som fortfarande håller på att sändas. En serie med mycket musik (som en musikalserie ungefär!!). De gör låtarna riktigt bra, vissa tillochmed bättre än orginalet. Bästa säsongen var enligt mig nummer 2. Avsnitten är runt 40 minuter, vilket är en rätt bra längd. Har hört att det ska komma två till säsonger också!!
I början handlar serien mest om Rachel, men fler och fler peroner blandas in. De sjunger i en skolans kör, som inte alls är särskilt uppskattad, men det fortsätter ändå. Serien är lite rolig men samtidig allvarlig, den tar liksom upp allvarliga saker som rör alla. 

Awkward
Serien handlar om Jenna och hennes liv. Som faktiskt är rätt awkward. Hon skriver om allt som händer på sin heliga blogg, och när jag säger allt menar jag verkligen ALLT. Hon har aldig egenltigen synts i skolan, men det vänder helt när hon råkar ut för en olycka och genom missuppfattningar blir hon "självmordstjejen". En komediserie från mtv, som precis börjat på sin tredje säsong. Den har jag faktiskt inte börjat titta på än, men sart så!!

TYSKLAND!!

Datum: 2013-05-08 Klockan: 16:25:33
 
Haha cambilder var ett tag sen så jaaa.......

Väskan är fullpackad för om några timmar börjar resan mot Tyskland. Ska bli jätteroligt!! På måndag kommer jag hem igen och även fast jag vantligtvid uppdaterar dåligt här ska det inte stå tomt så ska fixa några tidsinställda nu. Sen kommer jag antagligen hem med bilder och minnen, även fast jag inte tar med kameran. Ska bli så sjukt spännande, iiihhh!

Sjätte maj

Datum: 2013-05-06 Klockan: 22:53:58

När jag kom hem idag satt jag först ute I SHORTS utan att frysa och åt glass. Alltså vädret <35432 Sen när det blev lite kallare åt jag ute på verandan som hade en helt lagom temperatur. Har pluggat till nationella och packat lite också. Imorgon är det alltså nationellt i matte, får hoppas det går lite bra.


The Hobbit

Datum: 2013-05-04 Klockan: 23:01:24

Har äntligen sett the hobbit nu, Älskar musiken, miljön, handlingen, ja allt. Nu är det bara att vänta på fortsättningen...
Imorse var det marsch i Tranås. Det var jättekul men det var riktigt varmt. Imorgon åker vi på orientering. Första för i år faktiskt och det ska bli jätteroligt!! Så ja känns som om jag egentligen borde sova för att orka springa. Sen när jag kommer hem imorgon ska jag börja packa lite inför Tyskland med, det är så nära nu!!

Fredag

Datum: 2013-05-03 Klockan: 23:18:51

Bild från Stockholm!!

Känns rätt konstigt att jag är i Tyskland om en vecka bara?!?
Men iallafall. Hade bad idag och efter det blev jag så himla trött. Hade ungdomsorkesterrep och alltså ja... musikkåren är typ tusen gånger roligare. Marschövade också, vädret var jättefint så det var ju bra iallafall! Nu är jag jättetrött så det ska bli jätteskönt att sova.
Imorgon är det marsch i Tranås. Hoppas på fint väder igen.


glada kossor

Datum: 2013-05-01 Klockan: 20:41:21

Imorse släpptes kossorna ut. Lika glada som vanligt!
Vädret har varit toppen idag. Mamma och jag var ute och gick, och sen grillade vi för första gången för i år. Så gooooott!! På eftermiddagen satt jag ute i solen och läste, men är väldigt känslig mot solen så fick lite utslag på benen och då gick jag in. Har fått för mig att det är söndag idag, känns helkonsigt att det bara är två dagar till helgen. Förresten, idag är det bara en veckakvar till Tyskland! :)


RSS 2.0