Ny design

Datum: 2013-06-30 Klockan: 23:18:23
 
Den övre är den förra, vilket ni antagligen fattade. Har suttit med dethär idag, insåg igårkväll att jag ville ha en ny somrigare design. La även till ikoner i menyn, och tog därför bort dropdownmenyn från headern. Har också bilder i headern för första gången på rätt länge! Men är nog rätt nöjd just nu iallafall, får se om det blir någrasmåändringar.

Kronoborgs slott

Datum: 2013-06-30 Klockan: 17:12:27

Här är ett par bilder från när vi besökte Kronoberg slott i Helsingör. Den första bilden är från under slottet. Det var som en gigantisk källare. Kallt och mörkt med gångar åt alla håll. Vi tappade nästan bort oss även fast det var skyltat, undrar hur dom lyckades förr? 
Mittenbilderna är innifrån slottet. Jättestora och välgjorda tavlor täckte väggarna och rummen var stora och ljusa. 
Har ännu fler bilder, som kommer någon annan gång!

+ + +

Datum: 2013-06-30 Klockan: 00:15:37


Köpte detta på skåneresan (plus en tröja och ett par shorts som jag visar senare). Armbandet är från Thomas Sabo som jag antar att rätt många känner till? För det som inte vet var det är, kolla HÄR. Fick lite pengar när jag slutade nian så det blev ju perfekt!! Parfymen hittade jag på båten mellan Helsingör och Helsingborg när vi åkte dit. Det är clean cotton t-shirt och den luktar så gott!!!! Har velat ha en cleanparfym i evigheter så det blev ju med perfekt!
 

-A

Datum: 2013-06-29 Klockan: 16:52:08
Om man har tråkigt på ett hotellrum kan man alltid göra en pll-inspirerad jättedålig kortfilm: 


Har vait i skåne i veckan, just nu redigerar jag bilder som kommer senare. Fotade en hel del faktsikt även om jag inte hade kameran hela tiden. Ska även fixa ett inlägg om tyskland, tror inte jag berättat så mycket även fast det var över en månad sen?

Vatten

Datum: 2013-06-24 Klockan: 22:39:38

Bilden är från när vi gick en promenad där vi bodde när vi var i ullared!!
Idag har jag städat, städat och städat, Hann med lite pll mellan också. Men nu har jag iallafall ordning i garderoben, och utanför också för den delen. Och nu på kvällen hade vi konsert i parken i Boxholm, gick nog rätt bra, roligt var det iallafal!! 

Syrener

Datum: 2013-06-22 Klockan: 23:20:16
Syrenerna har nästan vissnat nu, men det var fint för några veckor sen!

Ikväll har vi varit på kalas för en av våra kusiner. Imorgon måste jag verkligen städa, ogillar verkligen att ha ostädat rum, även fast jag i stort sett alltid har det. Men eftersom det är mycket färre mornar jag behöver riva ut halva garderoben nu på sommaren är det lite lättare att hålla det städat. Ska väl snart kolla på pretty little liars, har blivit standarnd. Och förresten, är ju klar med mitt sommarjobb nu så har jag sommarlov på riktigt!!

Jobb

Datum: 2013-06-18 Klockan: 22:01:19

Har nu kommit halvvägs med mitt sommarjobb och därför har bloggen hamnat lite vid sidan, igen. I helgen var vi hos mormor och morfar, så hann inte då heller. Men ska fixa lite tidsinställt som kommer upp någon gång ibland om jag glömmer blogga!!

Bilden är från när Julia badade hos mormor och morfar, det var en riktigt din solnedgång då!!


nu börjar ett nytt kapitel

Datum: 2013-06-15 Klockan: 00:54:19

3 bilder från dom senaste dagarna. Vagnpyntning, regn påväg till skolan efter att ha varit i kyrkan och den sista är från maskeraden. Kan faktiskt inte fatta att grundskolan är slut. Gårkvällen var så bra och kommer sakna alla jättemycket!! Nu har jag ett sommarlov framför mig innan det är dags att böra gymnasiet. Kommer kännas så konstigt utan 9B.

Oscar Zia

Datum: 2013-06-09 Klockan: 00:09:12


Idag åkte Madde och jag till rix fm i jönköping. Där träffade vi bland annat Elin och vi gick väl omkring och letade efter Oscar mest. Halvlyckat, fast vi vinkade iallafall och fick svar genom staketet när vi inte ens sång honom. Så största delen av konserten spenderade vi faktiskt bakom scenen men såg ändå i stort sett alla som var med. Har iallafall haft det jättekul, nu blir det pretty little liars innan jag ska sova!!

Fredag

Datum: 2013-06-07 Klockan: 23:45:14


Känns som att det redan är sommarlov. Visserligen är det bara två skoldagar kvar som bara innehåller roliga saker men det är ju ändå inte lov än. Känns som om helgen snart är slut fast egentligen har den ju inte ens börjat. Dessutom är alla nior lediga på måndag!
Idag har det varit riktigt bra väder, så har varit ute i stort sett hela dagen. Imorgon åker jag och Madde till Jönköping för rix fm, så lär fota en hel del!!!

Långhelg

Datum: 2013-06-06 Klockan: 20:55:54

Bilder från när vi gick en promenad omkring vandrarhemmet vi sov på när vi var i Ullared

Är nu ledig fram tills på tisdag, då de sista skoldagarna börjar. Har haft fullt upp i veckan och inte hunnit blogga. I måndags var Ellen och Sanni här, hade det jättekul!! I tisdags tog jag, Sanni och Johanna tåget till Linköping. Hittade en hel del som stod på min sakerjagmåsteköpainnansommaren-lista. Tror faktiskt jag lyckades med hela, och inte en enda oplanerad sak. Igår var det sommarkonsert. Kan ju inte säga att jag är överförtjust i ungdomsorkester-marscherna men hade piccolaflöjten vilket vägde upp det lite. 

Idag är det nationaldagen vilket innebar masch med musikkåren. Rätt mycket roligare!! 

familjen lejon

Datum: 2013-06-02 Klockan: 21:36:57
Man kan ju gissa det iallafall. Bilderna är från ölands djurpark! 

Kom hem igår från ullared, och hittade en hel del. Mestadels småsaker, men även lite kläder och en locktång. Ska se till att fota det någon dag och lägga upp det! Idag har jag inte gjort så mycket. Var så trött igår så sov till halv 2 idag, så där försvann ju halv dagen. Imorgon börjar den näst sista veckan i grundskolan, känns så konstigt att det snart är slut!


RSS 2.0