sol

Datum: 2013-02-28 Klockan: 20:42:26


Åh vädret denhär veckan har varit så skööönt, sol och blå himmel i stort sett varenda dag. Igår var det rep med musikkåren istället för idag. Så har varit hemma hela kvällen vilket har varit jättebäst förutom att jag behövde plugga tyska inför morgondagens prov vilket inte är jättebäst. Har väl inte mycket mer att säga än att jag ska till Kisa och åka skidor imorgon (<3<<<33<3) - så hejdååååå

26/2

Datum: 2013-02-26 Klockan: 21:25:45
 
Har seriöst inte en enda bild att bjuda på så jaa denhär har jag lagt ut förut men det får väl bli bra!!

Idag var det "kulturdag" dvs titta på musik teater och dans av treorna från holaveden. Var nära på att somna påväg hem efter att ha suttit hela dagen (förutom när vi gått alltså..). Känner redan att detta inlägg är överdrivet rörigt men då matchar det mig väldigt bra. Så fort duschen blir ledig ska jag slänga mig in i duschen (GÅ in i duschen), senska jag plugga matte och sen ska jag sova. Och sörja min flöjt. Som är på lagning. Helt själv i linköping - en stor stad för en liten flöjt. Okej hejdå

one way or another

Datum: 2013-02-24 Klockan: 21:14:00
älskar videon <33<324343 nej men okej deras bästa. Kanske. Eller kiss you. Eller alla andra.

Sista lovdagen känns sådär.. Har städat ungefär hela dagen, möblerat om lite dessutom. Men nu är det fint iallafall! (hela gerderoben OCH hela skrivbordet är rensade)
Ska väl ta fram kläder, duscha och FÖRSÖKA tagga skola, men vem är taggad på att åka hemifrån kvart i sju? Nej okej ska väl börja så jag kan somna någon gång..

lördag

Datum: 2013-02-23 Klockan: 23:59:00

bild från typ förra veckan! ↑

Idag har vi (familjen altsåå) varit hos mormor och morfar. Spelat bondespelet och ätit typ haha, men kul iallafaaaall :D När vi kom hem sen tittade vi på melodifestivalen. Det jobbiga är att man nu vet att man sett vinnarlåten, fast inte vet vilken den är?!? Har faktiskt ingen aning vilken det skulle kunna bli...
Sen har jag städat. Rensat garderoben och har kommit halvvägs med skrivbordet - hur mycket skräp kan man få in i en låda egentligen?!? 

nya jeans

Datum: 2013-02-21 Klockan: 23:51:00
 


Igår var vi i linköping, hittade äääääntligen nya jeans!! Jättemjuka (som mysbyxor nästan...) och sköna. (NEJ dom är inte grå, försökte bara vara cool) Hursomhelst kommer dom från bikbok, och heter "kick flex". Alltså åååh känns inte ens som att man har jeans på sig!

Idag gick julia och jag upp till skogen med fika till pappa som var där och jobbade. Och på kvällen spelade jag med musikkåren som vaaaanligt. Nu ska jag sova, och spela hay day. Eller ja, hayday först.



 

Snögubbe

Datum: 2013-02-20 Klockan: 00:40:31

Sov ju hos Olivia, och igår (i förrgår nu men jaaa...) gjorde vi en snögubbe. Helt klart den finaste som någonsin skapats!
På kvällen åt vi på golden thai (godaste på länge!!) och sen tittade vi på "so undercover". Riktigt bra film faktiskt :D

Bloggar från mobilen nu. Internet fungerade inte förut och orkar verkligen inte starta datorn igen heheh.. Men imorgon (idag...) ska jag hitta på roligare inlägg, om jag kan :D


GRATTIS OLIVIA 16 ÅR!!!!

Datum: 2013-02-18 Klockan: 10:11:11


Snart åker jag till henne, ska äta och allt först. Så borde kanske börja någon gång så hon slipper vänta i sjuttioelva evigheter, hejdååååå!

våroutfits

Datum: 2013-02-16 Klockan: 22:36:00


Gjorde dessa i H&Ms sak där man kan sätta ihop kläder. Vilken gillar ni bäst? Själv tycker jag alla blev enkla och fina, skulle gärna gå klädd så i vår!

Tittade på melodifestivalen förut, och snart ska jag titta ifatt glee. Har missat några avsnitt! Annars har jag inte gjort mycket idag, njutit av att det är helg.

torsdag

Datum: 2013-02-14 Klockan: 21:19:16

Har haft sisådär 0 blogglust, har inte ens startat datorn sen i förrgår. Men imorgon och det fredag och sen loooov - äntligen!! Älskar att kunna sova hur mycket man vill i en vecka. Nej men ja, ungefär så.

Är så dålig på att fota, istället blir det en fin bild från när jag och Olivia var i Linköping:


brev från hogwarts

Datum: 2013-02-12 Klockan: 21:32:36


..fast så var det ju inte på riktigt. Detta är alltså vad jag pysslade med igårkväll. Efter tusentals vändor till skrivaren, försök till att vika ett någorlunga snyggt kuvert och provande av fonter var jag äntligen klar. Är faktiskt riktigt nöjd över att ha lyckats!

Idag efter skolan var jag på bio med Olivia, Sanni och Madde. Vi såg filmen ego, som faktiskt var riktigt bra! Efter att ha läst om den flera gånger kände jag mig lite tveksam men åh vad bra den var!
Nu ska jag ducha och sova (standard såhär i slutet av ett inlägg). Imorgon kväll har vi konsert, vilket ska bli riktigt kul!

Tolvmannabacken

Datum: 2013-02-11 Klockan: 20:33:58


Helt slut efter en dag i Kisa! Åkte omkring med Sanni, Ellen och Madde, har haft så himla kul! Favoritbacken (den på bilden) blev inte ett dugg isig så ja, det var toppen. Har faktiskt inte alls så ont i benen, utan längtar bara tillbaka. Nu ska jag duscha och sen sova, varför blir man alltid så trött av att åka skidor?



semla

Datum: 2013-02-10 Klockan: 19:51:54


Det var väldigt länge sen jag åt en vanlig semla (mandelmassa och grädde). Har istället ätit sylt och grädde, men tänkte testa något nytt. Oboygrädde och hallon! Fatiskt riktigt gott :D
Nu ska jag titta på senaste glee och äta upp den. Imorgon är det elevensval-dag, då åker jag till kisa för att åka skidor. Kommer bli så kuuuul!!

new in

Datum: 2013-02-09 Klockan: 23:47:00

såg nu hur hemsk första bilden blev, men inte lätt att få det snyggt i ett rätt mörkt rum.
Stickad tröja - H&M // Tröja med paljetter [ser ut såhär] - Bik Bok // Klocka (wihooo äntligen!) - Ur & Penn // Nagellack, skal, body splash..ar(?) - H&M // Bikini - New Yorker // The perks of being a wallflower - Bokia

Detta var vad jag fick med hem idag. Fick äntligen användning för mina h&m-presentkort, det bästa är att jag fortfarande har lite kvar där.Och klockan - har letat efter den i affär hur länge som helst ju?!? Dagen har iallafall varit jättebra!!! Visserligen blev vi riktigt trötta, men det var det värt.
Tittade på melodifestivalen förut, tyckte att Anton Ewald och Erik & Tone var bäst. Faaaast Sean Banan var helt okej han med, bara han inte vinner finalen. Undra vad resten av europa skulle tycka om sverige som hissar upp en banan med blöja i taket?  



Studiedag

Datum: 2013-02-07 Klockan: 22:19:04

Kom precis hem från musikkårsrepet, alltid lika kul. Idag var det studiedag, så började dagen med fruktsallad och film. Har väl inte gjort så mycket mer idag, kollat igenom svenskan eftersom det är nationellt prov imorgon. Hade det igår med, vilket gick riktigt bra (tror jag....), så hoppas på samma imorgon.

Sen sover jag hos Olivia och på lördag åker vi till Linköping. Ska bli så kuuul eftersom det var ett tag sen :D

Bild från maddes instagram, tagen igår [föreställ er en pil neråt här, bloggar från mobilen]


finaste videon just nu

Datum: 2013-02-05 Klockan: 21:28:06
 
Låten, klippen, ja allt. Så himla fint gjort!! Tittat på det några hundra gånger ungefär.
Idag flöt dagen bara på, som vanligt. Satt och weheartitade (om man kan säga så) och lyssnade på musik i en timme innan bussen kom, så hade det rätt bra ändå. Imorgon är det nationella i svenska, inte ett dugg nervös faktiskt! Men det kommer jag vara inför so/no/matte - längtar inte ihjäl mig direkt..

ny jacka

Datum: 2013-02-04 Klockan: 21:53:05


Denna fina jacka fick följa med mig hem i söndags. H&M hade inte den jag tänkte köpa, men är så glad att jag hittade denhär istället. Gick förbi och så hängde den där och ropade på mig (eller kanske inte). Den kommer ifrån Lindex iallafall! Bilden blev lite konstig, men det var inte lätt att få den att hänga kvar. Nu längtar jag ihjäl mig till våren - skinnjacka och converse (har nog glömt att säga det, men precis när första snön kom köpte jag ett par svarta låga!!). 

Säfsen

Datum: 2013-02-03 Klockan: 21:24:36


I Torsdags åkte familjen upp till Säfsen, där mormor och morfar redan varit hela veckan. Bodde i en jättefin stuga! Fredagen och Lördagen bestod av skidåkning och ännu mera skidåkning, ramlade inte en enda gång! På Lördagskvällen köpte vi pizza och tittade på melodifestivalen. Vissa låtar var skrattretande dåliga och svt hade inte sin bästa teknikdag direkt, men ändå. Nu längtar jag till friluftsdagen i Kisa, saknar redan backarna!!!

vårjackor

Datum: 2013-02-02 Klockan: 15:40:00

h&m:s vårjackor är så himla fina. Är i behov av en skinnjacka, antagligen kommer jag köpa den i mitten eftersom den verkar vara lite längre, frös ryggen av mig i min förra (okej kanske bara nästan). Men dom andra två är jättefina med, önskar jag kunde skaffa alla tre?!? 


RSS 2.0