narnialampa

Datum: 2012-09-30 Klockan: 20:14:00

Två bilder från idag. Alltså åh tänker på narnia när jag ser den första juuuuu

Kom hem vid 5, tittade på sunes sommar (hhahah bäst fortfarande). Ska snart duscha och plugga lite. Imorgon efter skolan åker jag till mjölby och försöker klara några fler faser. Annars händer det väl inte mycket. Ska börja tagga för studiedag på onsdag!!!!

höstlöv

Datum: 2012-09-29 Klockan: 22:39:42

Har redigerat och kollat bloglovin, vilket jag inte har på flera dagar. Fotokurs idag igen, har faktiskt lärt mig en hel del! Blandannat om hur iso, bländare och slutartid hänger ihop. Visserligen kunde jag det nästan innan, men nu ba POFF och så fattar man allt.

Är så himla trött nu, det hörr på från 9 till 4. Ska väl sova snart, eller borde sova snart, eftersom det är samma tider imorgon. GODNATT!!!! 

Dags att sova

Datum: 2012-09-28 Klockan: 22:35:45

Är så himla trött nu. Gårdagen bestod av pluggpluggplugg, idag hade vi två prov och ett glosförhör. Det känns som att både so och matteprovet gick bra!!

Efter skolan skyndade jag mig mot folkets hus, spelade lektion och sen satt jag och stirrade in i väggen i en timme. Eller kanske inte, men golvet var hårt och jag hade tråkigt. Sen ungdomsorkestern och det var två orkestrar till där eller nåt, så höll på från kvart i 4 till 6?!?? Var jättehungrig, hade knappt ätit något på hela dagen.

Sen mot fotokursen jag fick i konfirmationspresent!!! Jättekul faktiskt, och det håller på till på söndag. Men nu ska jag sova och skratta åt bilden nedanför


körlektion

Datum: 2012-09-26 Klockan: 21:13:42

Har för mig att det var ett hungergamescitat, eller det var det jag googlade på iallafall.. 
Idag åkte jag till skolan, men eftersom det var så tråkigt åkte jag därifrån efter en timme. Nejdå. Skulle faktiskt till mjölby för en körlektion! Körde på parkering och i ssamhälle, och det tog allt lite tid innan jag fattade detdär med vänstersvängar. MEN NU KAN JAG DET!!! bakspegel - döda vinkeln - blinka - svänga till mitten - svänga. Jag gjorde nästan helt bakvänt först.. Sen mot skolan igen för slöjd.
 
Imorgon är det elevens val hela dagen, ska ha bild/svenska. Valde det egentligen mest för att vi skulle fota :D Nu blir det so/tyska/matte-plugg.

nya jackan

Datum: 2012-09-25 Klockan: 21:04:55

Hahahaha posen på andra bilden.. fjärren fungerade inte riktigt och där gick jag och viftade med armarna, sen dog kameran. 
Idag när jag kom hem kokade jag nudlar och bakade kladdkaka. Tittade på tv och spelade lite piano. Senhade jag sönder en gitarrsträng, fotade, spelade piano och redigerade bilder. Imorgon är det den första (och andra) körningen, ska faktiskt bli roligt!! Mölbyborna får akta sig..
 

magiska mornar

Datum: 2012-09-24 Klockan: 20:26:27
 
Imorse påväg till bussen var det så himla fint ute. Övervägde nästan att cykla hem igen och hämta kameran, men njaaa, det fanns inte riktigt tid till det. 
Idag slutade jag halv 2, somtur var slute mamma också tidigt så åkte med henne hem. Tittade på awkward, alltså åh (OBSOBS KOMMER SPOILA NU LÄS INTE OM NU INTE SETT!!!!) hon valde rätt, fast ändå, tycker nästan synd om jake?? Men alltså MATTYYYYY

Nu jag äta apelsin och titta på x-factor HAHAHA detdär lät kul men så är det faktiskt. HEJSVEJS



mopedköp

Datum: 2012-09-22 Klockan: 19:41:40

Igår efter skolan hämtade vi hem denna. Om ungefär en månad är det dags!!! Men har provkört en hel del, dör vad kul det är. 
Idag har familjen varit ute på äventyr. Först till soptippen i boxholm, vidare till mjölby för att lämna släpkärra och hämta saker på expert, och sen bar det av mot linköping. Åt jättegod mat först (<<3<3432<3) och sen köpte jag världens bästa jacka. Kommer nog bild på den någon dag!!

Nu ska vi snart äta, och sen ska jag titta på the hunger games. OCH ÄTA CHIPS!!! 


The hobbit

Datum: 2012-09-20 Klockan: 20:08:50

Åh vad jag längtar till the hobbit!!!! dör av den nya trailern också.
Idag efter skolan tog madde & jag den sista sprutan, rätt skönt att det är klart! Sen följde jag med sanni hem, tittade på tv, bilder och så. Insåg efter några timmar att det skulle bli omöjligt att hålla uppe flöjten med armen i två timmar, så mamma kom och hämtade mig hos Sanni istället.

Vet ni vad som händer imorgon efter skolan förresten? Då åker vi och hämtar min moped!!!!

liten lovisa med liten katt

Datum: 2012-09-19 Klockan: 21:48:33

håller just nu på med att installera iOS 6, vilket blev lite mer komplicerat än jag tänkt. mobilen hängde sig så installerar om hela alltet nu, just nu känns det ju inte alls helt fel att icloud existerar!!!
Igår var det friluftsdag, regnade hela dagen men hade det rätt mys ändå. Förutom att jag var genomblöt men aja, hade ju paraply & regnjacka iallafall!!

Idag slutade vi vid tjugo i tolv, en timme senare tog jag och madde bussen till mjölby. Kollade lite affärer, köpte sallad på coop extra (alltså deras sallad!!! dör<33<3<3333<2<3<2) och sen gick vi till körskolan. Gjorde faser, KLARADE HELA TRE FASER!????!? så när jag kom hem fick jag kakor av mig själv pga duktig.

måndag

Datum: 2012-09-17 Klockan: 21:13:18


En helt vanlig måndag idag. Hände inget speciellt, som vanligt. Ska duscha och packa nu, imorgon är det friluftsdag. Både bra och dåligt. Inte speciellt kul, meeeeen man slipper vanliga lektioner, vilket är rätt skönt. Äh, har egenligen inget intressant att säga så HEJSVEJS :D

nya skor

Datum: 2012-09-15 Klockan: 23:02:39
visserligen hade jag såklart velat ha äkta, men sliter man skor lika snabbt som jag gör är det inte någon idé. Hittade iallafall båda på skopunkten! 

Igår sov jag hos Olivia. Tittade på "the lucky one", alltså åhhh så himla bra! Dagen idag spenaderades i linköping med Sanni. Hittade en hel del saker, men eftersom inte photoshop ville sammarbeta får ni se det en annan gång. Nu tänkte jag titta ett par avsnitt av awkward, och äta chips. Är det lördag så är det. 

Dags att sooova

Datum: 2012-09-13 Klockan: 22:28:19

Igår var jag i Mjölby och gjorde faser med Ellen, och blev godkänd för första gången!!! Idag följde jag med Olivia hem, och sen gick jag och repade med musikkåren. Har precis lagt mig och är jättetrött, så ja. Orkar inte starta datorn. godnatt :D


sjuk

Datum: 2012-09-11 Klockan: 20:05:02

En nyredigerad och nytagen (!!!!) bild.

dagen idag har spenderats hemma. har väl åkt på en av alla höstförkyldningar. Men har gått omkring i min onepiece, druckit varm choklad, städat och pluggat mopedteori. Och så har jag utforskat photoshop, lärt mig actions. Men usch vad tråkigt det är att vara sjuk!
Imorgon blir det antagligen skola, känner inte för att missa en dag till! 

det börjar bli höst

Datum: 2012-09-10 Klockan: 21:27:58

..och jag gillar det faktiskt.
har verkligen inte fått någonting alls gjort idag. Haft ont i huvudet, steke pannkakor & pluggade mopedteori. Nu blir det dusch sen svenska hollywoodfruar, alltså maria montazami<3<3<3333<3<3<<3
Nej men ja, hoppas ni har mindre ont i huvudet och har fått mer gjort idag!

tävling

Datum: 2012-09-08 Klockan: 20:42:43
En bild som sanni tog på mig när vi var ute och fotade i torsdags!

Nu lyssnar jag på musik och kollar bloglovin. Idag var det tävling, sprand d16 för första gången faktiskt. Allt gick jättebra, förutom en kontroll som jag virrade bort mig totalt till. 
Sen här hemma har jag inte gjort så mycket, spelat parking mania & varit ute och fotat. Så ska kanske redigera, eller titta på någon film. Har inte riktigt bestämt än!
 

Saker att göra i en hiss

Datum: 2012-09-07 Klockan: 22:23:28

Är lat så orkar inte starta datorn för att blogga. Ska snart sova, och imorgon är det tävling! Mormor och morfar sover här med, så har umgåtts med dom nu på kvällen. Det var nog alltför just nu, godnatt!!


en björn

Datum: 2012-09-05 Klockan: 21:10:26
 
Ännu en bild ifrån kolmården. Alltså vill nästan ha en björn, dom ser så hima gosiga ut!!! Eller okej det kanske dom inte är men man kan ju alltid hoppas.
En vanlig onsdag idag. Gillar onsdagar lite, eftersom vi har rätt bra lektioner. Imorgon efter skolan följer jag med sanni hem, och då ska vi fota har vi tänkt! Sen på kvällen är det musikkåren som vanligt. 
Nu blir det lite mer awkward innan jag somnar, hejsvejs!

nymålade naglar

Datum: 2012-09-04 Klockan: 20:42:00

Eller ja målade dom igår men ändå.
Idag när jag kom hem stekte jag pannkakor och tittade på lol. Åh vad den filmen är bra!!!! Har dessutom börjat älska såntdär mellanlångt hår, typ [såhär], men lite längre. Skulle jag kanske passa i det??

Nu ska jag plocka fram kläder till imorgon, plugga moppesak, och sen ska jag titta på lite awkward. (Alltså fy vad tråkiga inläggen blir när jag inte gör något annat än att äta och vara i skolan???) haha nej men hejdå

höstkläder

Datum: 2012-09-03 Klockan: 18:42:40
Åh vad jag gillar höstkläder. Och höstfärger. Vinrött, svart & mörkgrönt. Detta ↑ skulle jag kunna offra min halva vänstra lilltå för, bara så ni vet alltså.

Annars var det väl en vanlig måndag, inget speciellt. Följde med Olivia hem i typ.... en kvart innan mamma kom, det var väl det mest intressanta som hänt idag, förutom att det faktiskt inte regnade?!??
Nej nu ska jag möblera om, igår möblerade jag om bland apparna på mobilen och idag blir det rummet. HEJDÅ!

Städastäda

Datum: 2012-09-02 Klockan: 20:37:58

Har rensat både garderob, lådor, bland smink och smycken. Har bara lite kvar nuuuu!!! Gårkvällen spenderades med chips, cola, några avsnitt awkward och we heart it. (ni som gillar det lika mycket som jag kan ju följa mig där, lovisamk)

Nu ska jag städa klart, duscha, välja kläder och allt det. Hejdååå!!!

Bild ifrån en dimmig och jättefin morgon när vi var påväg till bussen



RSS 2.0