dimma

Datum: 2012-10-31 Klockan: 19:19:20

Så fint var det på söndagsmorgonen. Idag har jag rensat garderoben (eller håller på rättare sagt). Körde även lite moped, byggde bord och redigerade bilder. Imorgon åker jag och Olivia till linköping för att shoppa lite, ska bli så mys!! Nej nu måste jag verkligen fortsätta med gaderoben eftersom det ligger kläder över halva golvet, så auf wiedersehen

gammal bok

Datum: 2012-10-31 Klockan: 00:50:41

Fotade den hos mormor och morfar igår. Idag åkte vi hem, stannade i linköping på hemvägen. Gick till lager 157, alltså åh. Hittade massor saker, men snål som jag är köpte jag inte mer än två tröjor som jag ska fota imorgon. Åt på ikea också förresten. deras bearnaise?!?? SÅ GOD. Nu ska jag sova, hejdå.

hos mormor och morfar

Datum: 2012-10-29 Klockan: 20:27:07

Idag har vi varit ute och gått/fotat. På eftermiddagen kom våra kusiner, och dom är fortfarande här. Har byggt lego, målat, spelat fotboll och lite allt möjligt. Just nu tittar vi på tv! Imorgon åket vi hem, ska bli skönt att sova i sin egen säng :)


svartvit vs färg

Datum: 2012-10-27 Klockan: 19:37:57


Vad är bäst?? Just nu håller jag på att städa och packa, imorgon åker vi till mormor och morfar. men först ska vi till astrid lindgrens värld med våra kusiner, alltså ihhhh känner mig som 5!!! Kameran följer givetvis med, vad annars? Nu borde jag fortsätta så att jag blir klar någon gång, tack och hej.

höstloooov!!!

Datum: 2012-10-26 Klockan: 23:46:00


ÄNTLIGEN LOV! Idag hade vi svenska när vi i sort sett inte gjorde något allt, tyska som var sista med den läraren och vi tittade på film, idrott (på den vanliga tiden OCH matten) när vi hade orienteringsprov. Inte mycket till prov för mig men ändå. Kunde inte heller springa eftersom jag knappt kan prata men det var rätt skönt att gå ändå. Sen mat/so/musik/låtsas jobba/kalladetvadduvill. Iallafall so utan lärare när vi åt gratis mackor och frukt, och gjorde lite allt möjligt.

Ska nog sova snart, imorgon ska jag ut och fotaaaaa

klarade provet!!!

Datum: 2012-10-24 Klockan: 16:37:32

Känns så himla bra efter allt pluggande :D


imorgon gäller det

Datum: 2012-10-23 Klockan: 18:38:00
nyredigerat ↑

Stannade hemma idag med, hade fortfarande feber. Men eftersom jag ska göra moppeprovet imorgon (!!!!) så åkte jag till mjölby och gjorde faser en sista gång. Gick bättre än någonsin :D
Men imorgon blir det nog skola, orkar verkligen inte vara hemma mer. Nu ska jag fortsätta titta på tv och redigera, hejdåå!!

total eclipse of the heart

Datum: 2012-10-23 Klockan: 11:13:54
 
y En riktigt rolig video faktiskt!! Texten är utytt mot en annan som handlar om vad som egentligen händer i musikvideon. 

och igår blev jag 15

Datum: 2012-10-21 Klockan: 20:31:07


Hallvägs till trettio alltså. En fjärdedel till sextio. Fem år ifrån tjugo, och tre åf kvar tills jag blir myndig. Och tre DAGAR tills jag gör moppeprovet!!!!!
Iallfall. Igår var Olivia, Sanni och Madde här. Spelade spel, åt pizza och tittade på film - soul surfer. Jättebra faktiskt! Men så har jag också dragit på mig en rejäl förkylning, vilket är lite mindre roligt. Värst var det i eftermiddags, så tittade på hunger games igen. Inte helt säker på om det blir skola imorgon, ska kolla om jag har feber iallafall. 

we heart it

Datum: 2012-10-19 Klockan: 22:06:13
1, 2, 34

Har kollat på x-factor nu och väntar på fortsättningen. Imorgon är det min fööödelsedag!!!!! På morgonen åker jag till mjölby för öppet hus på kungshöga, och på kvällen kommer kååmpizarna. Ska typ äta pizza, spela spel och titta på film eller något, återstår att se! :D

mu

Datum: 2012-10-18 Klockan: 20:15:09
 
Har varit hungrig i stort sett hela dagen, och när det äntligen var mat var det.. sådär. Tog porträttfoto idag med, gillar det verkligen inte. Meeeen har ju från alla andra år, förutom åttan när vi inte tog, så ja, kände att jag nog skulle ta. Imorgon är det freeeedag, äntligen :D Kan nog faktiskt nästan säga att fredagar är dom bästa dagarna på hela veckan!!

Lång dag

Datum: 2012-10-17 Klockan: 21:31:35

Äntligen hemmaaaa!! Dagen har varit lång men riktigt bra. Var på det första gymnasiebesöket idag, och det börjar klarna lite vad och var jag vill gå :D
Sen var jag med Sanni, och sen musikkårsrep. Nu ska jag duscha och sovaaaaaa


9B

Datum: 2012-10-15 Klockan: 21:33:49
Bästa 9B ↑
 
En vanlig måndag idag. Efter skolan följde jag med Olivia hem, hade det trevligt i typ en timme innan vi gick mot skolan igen. Fotade skolkatalogen på matrasten, kan jag få den snart elleeeer?? Imorgon ska michaela (våran mammalediga klassföreståndare) komma till skolan, ska bli så himla kul att träffa henne igen!! Sen ska jag ha utvecklingssamtal, det näst sista i grundskolan? Har i stort sett inga läxor denhär veckan, så ska bara plugga moppesak vilket är rätt bra, för nästa onsdag gäller det. Nu ska jag sova, godnaaaatt!!

tjejkväll

Datum: 2012-10-14 Klockan: 21:22:13

Igår åkte vi alla till madde för tjejkväll/natt/dag!! Har haft jättekul :D Fast ehehh, ska bli skönt att sova i min egen säng, vi alla sov i samma och det var rätt trångt.. 

Såg ni förresten när Felix Baumgarter hoppade fällskärn från stratosfären för lite mer än en timme sen? Det gjorde iallafall jag. Så hima häftigt egentligen?? Och snabbt gick det ju med. VÄLDIGT snabbt.
Nu ska jag lyssna på musik och sova, är rätt trött. Godnatt :D

tyskaplugg

Datum: 2012-10-11 Klockan: 21:49:37

Har ägnat i stort sett hela eftermiddagen åt detta. Var tillochmed tvungen att hoppa över musikkåren = ledsen Lovisa. För det är ju rätt illa när jag väljer att plugga istället för att spela!!
Men nu kan jag nog det mesta iallafall.

Hahahaha dör på bilderna


sista bilderna på fåren

Datum: 2012-10-10 Klockan: 20:22:19

Sorligt men sant. Usch vad jag kommer sakna när lammen börjar komma på våren, så små och söta. 

Idag slutade jag lite tidigare, skulle ju somsagt ha min sista körning. Så nu är jag godkänd på körningarna!!! Känns riktigt bra faktiskt. Bokade även provet, så den 24 oktober (exakt om två veckor) gäller det - iiihhh! Så dessa veckor blir det pluggapluggaplugga för jag SKA klara det.

Annars händer det inte mycket. Räknar ner till min födelsedag som jag gjort ett bra tag nu (10 dagar kvar om ni vill veta), fotar, fikar och en hel den annat. Påtal om fika, nu har jag äntligen fixat en praoplats! På konditorit i Väderstad, kan tillochmed cykla ju. Och jättebra tider med, 9 till 3, förra gången åkte jag hemmifrån vid 7 och kom hem vid 3/4. 
 

vissa dagar går det bara bra

Datum: 2012-10-09 Klockan: 20:10:04
jag och mina blombilder.  Nej men så får det bli, i brist på annat.

Idag var det somsagt körning nummer tre, landsväg. Satt där och frös, men åh vad bra det gick!! Visserligen vinglade jag nästan lite eftersom det blåste så himla mycket ute på gärderna, men ändå. Imorgon är sista körningen. Mest nervös för den faktiskt? Och föressten gick faserna riktigt bra idag, 69 rätt utan att kolla i boken?!??? 

Om en timme ska jag titta på svenska hollywoodfruar, alltså ååhåååhåå maria och mindy<3<4307<3968237 Och sen borde jag sova, känner inte att det är läge för att sitta och sova på moppen imorgon.

om man ens kan kalla det blomma

Datum: 2012-10-08 Klockan: 20:40:21

Höstblomma, om man ens kan säga blomma längre?
Ännu en långsam skoldag avklarad. När jag kom lagade jag mat, körde moped och tog premiärfotorundan med d7000. Imorgon ska jag faktiskt sluta lite tidigare, har den näst sista körningen då! Ska bli kul faktiskt, även om jag är smått nervös över att göra något jättestort fel. Men det ska nog gå bra får jag hoppas :D

mitt rum

Datum: 2012-10-07 Klockan: 21:43:26
 
En extremt skakig video med nya kameran, är inte särskilt van än.. Kolla i hd förresten!!!
Har nog inte sagt det, men nu har vi en ny familjemedlem. Och det är ingen mindre än nikon d7000!! Det var helt klart kärlek vid första ögonkastet. Eftersom jag ägt d3000 i snart tre år är den lite.. urvuxen typ. Känns verkligen att d7000 är mer anpassad för dom manuella inställningarna, vilket d3000 inte riktigt är (lite mer sikta och skjut) 

Hade egentligen tänkt att måla naglarna ikväll, men det kom jag på nu, så det blir det ju inget av. Fy vad jag otrivs med ofixade naglar. Idag har jag gjort lite allt möjligt. Kollat gymnasieskolor och linjer, tror jag har hittat något som verkligen känns som jag nu förresten! :D

gräshoppa

Datum: 2012-10-06 Klockan: 20:35:22


Igår var Olivia här, och stannade tills idag. Gjorde lite allt möjligt, kul iallafall! Julia och jag lagade nyss mat, och ska titta på tv. På vad vet jag inte riktigt, återstår att seee!!! Ska redigera lite bilder med, eller om jag hittar några att redigera :D

studiedag

Datum: 2012-10-03 Klockan: 21:05:38

Halvdålig bild på ett äpple, men ooooorkar inte redigera någan ny mvh lat

Idag var mamma, jag och Julia i Linköping. Hittade en tröja och en plånbok, kommer nog bild någon dag!
Där träffade vi också våra kusiner, som tydligen också hade studiedag, så gick och åt med dom! Sen här hemma har jag inte gjort särskilt mycket. Spelat flöjt, pluggat och kört moppe (som äääntligen är tankad!!)

Imorgon efter skolan följer jag med Olivia hem, tror det var typ hundra evigheter sen vi va sist? 

kvack

Datum: 2012-10-01 Klockan: 19:48:03


Är just nu SÅHÄÄÄÄÄR glad eftersom carry on har kommit ut på spotify. (för er som inte vet är det avenged sevenfolds nya låt)
Efter skolan åktejag till mjölby och gjorde lite faser, gick bra men ine bäst. Imorgon skajag ha min flöjtlektion direkt efter skolan, en blev flyttad denhär veckan.
Ska snart titta på x-factor (eller det är idag va??) så hejsvejs!
 


RSS 2.0