regnigt norrköping

Datum: 2012-11-27 Klockan: 21:48:41
idag var det elevens val-dag. själv åkte jag till norrköping och hade inte kunnat bli bättre. Åkte tåg dit, Tittade på en film under en typ rund bioduk, (man kunde liksom se överallt), tittade på utställningarna på visualiseringscenter c, åt kinamat och gick omkring i affärer. Det enda som inte alls var bra var vädret. Gick fram och tillbaka utomhus, så var jätteblöt sen! Kan dessutom tillägga att någon gång i mitt liv ska jag bo i norrköping, säger det varenda gång jag är där.

Nu ska jag titta på film i min mysiga säng, satte upp en ljusslinga vid huvudänden för några dagar sen. Har förresten studiedag imorgon! Och så jag sörja att portkod 1321 är slut. Alldeles för kort!




någon sorts kortversion hedwig's theme

Datum: 2012-11-26 Klockan: 21:20:03
egentligen mest för att jag ska kunna kolla om ett år och se hur mycket som hänt. filmade 10 gånger och denhär blev den bästa, fattar egentligen inte hur. Sitter och gungar fult och så är det oskärpa i början men äh det får ni leva med, huvudsaken är att det hörs.

kattunge

Datum: 2012-11-25 Klockan: 16:06:28

Var ute igår och försöke fota kattungarna. Och jag lyckades faktiskt! Just nu håller jag på att städa/photoshopa önskalista/lyssna på musik. Imorgon är det måndag, alltså en ny skolvecka. Men eftersom det är elevens val på tisdag och studiedag på onsdag blir denhär veckan mer än okej!

portkod 1321

Datum: 2012-11-24 Klockan: 01:49:06

jättebra serie!!! Kollade faktiskt alla avsnitt nyss. Hade bara hört om den innan, men tänkte att det var bäst att titta så jag inte skulle missa något, och det var det verkligen värt :D

Annars har det varit en vanlig dag. Eller, nya tyskalärare, höll på att somna på so:n och jättekort svenska så rätt bra ändå. Efter skolan hade jag flöjtlektion, sen gick jag hem till sanni och sen rep med ungdomsorkestern. Höll på att somna men aja. NU ska jag däremot sova, godnatt! :D
 

breathe

Datum: 2012-11-22 Klockan: 21:21:45



Photoshoppade lite snabbt nyss eftersom jag har nästan slut på bilder. Skulle satt in månen lite snyggare och gjort träden lite mörkare men äh. Tog bilden på månen hos mormor och morfar, men den lyckades bli jättebrusig så det var ju inte lika kul.

Idag efter en trött dag i skolan (hela klassen halvsov på no:n så det slutade med att vi fick titta på film) följde jag med olivia hem. Åt rostat bröd vid tända ljus (haha lät konstigt men var så) och skrattade en hel del! ♥ Imorgon är denhär veckan slut vilket känns riktigt skönt. Visserligen ska jag genomlida ett rep med ungdomsorkestern innan jag äntligen tar helg, men helt okej ändå. Nu ska jag leta fram kläder, och sen är det ÄNTLIGEN dags att sova!!

gymnasiebesök

Datum: 2012-11-20 Klockan: 21:21:47

nyredigerat ↑

Idag var alla nior på kungshöga/dacke för att titta på skolorna. Jag själv var bara på kungshöga och där tittade jag på samhäll och natur. Båda låter riktigt intressanta, men samhäll låter bäst. Så är nästan säker på både skola och linje nu, vilket känns så himla skönt. Nu ska jag duscha, läsa och sova. Har ju börjat läsa twilightserien igen för åttonde miljonte gången!

ny vecka

Datum: 2012-11-19 Klockan: 21:26:11


En ny, men inte alls lika jobbig vecka. Tränade nyss, och förut tittade jag på new moon. Fick något slags twilightryck så ska läsa om böckerna för hundraelfte gången nu med. Efter skolan förljde jag med Olivia hem ett tag, hade jättekul!!! :D Imorgon är det gymnasiebesök på kungshöga som står på schemat. Eftersom det antagligen blir samhäll där för mig så tycker jag det ska bli intressant :D Och förresten så är bilden från astrid lindgrens värld!

gulligt djur

Datum: 2012-11-18 Klockan: 18:08:00


nu när jag äntligen har hittat kolmårdsbilderna hare jag fullt upp med redigeringen. Borde kanske plocka upp lite kläder från golvet men det är ju inte lika kul?!? Blir lika förvirrad varenda gång jag tittar på min klocka för den har stannat på kvart i sju och stått så i en vecka, men eftersom jag är så lat orkar jag inte byta batteri. Men det är väl dags att göra. 

bild från i somras

Datum: 2012-11-18 Klockan: 10:48:53


Spenderade gårkvällen med att titta på twilight, det var massor år sen sist. Hade nästan glömt hur bra den är och hur många repliker jag kunde eheheh..Sen letade jag efter kolmårdsbilderna, somnade, letade igen och nu hittade jag dom!! Så nu är jag glad :D Ska nog äta frukost och titta på new moon nu, det var också ett tag sen sist och så är jag hungrig.

breaking dawn

Datum: 2012-11-17 Klockan: 00:07:18
 

Nu är det över. så himla sorgligt egentligen. Har följt serien sen jag var 10, och helt plötsligt är det bara SLUT? Men iallafall. Breaking dawn del 2 var nog faktiskt bäst av alla filmer, vill bara se den igen. Satt och rös typ hela filmen bara för att den var så bra ju!! Och ska inte prata mer om den nu, vill inte spoila för er som inte sett den hihi :D



Plugg i mängder

Datum: 2012-11-14 Klockan: 22:21:18

Har ägnat eftermiddagen åt no och matte. Igen. No:n kan jag nu och har en sida kvar i matten, så har gjort framsteg! Det är så himla skönt när man fattar ett tag man funderat på i en evighet!!! Nu ska jag äntligen sova, imorgon är det provdags. Godnatt :D


nytt skal

Datum: 2012-11-13 Klockan: 20:43:18

nu är min mobil glaaaad, jag med dessutom!!! :D 
Gårdagen ägnade jag åt att göra en powerpoint till svenskan som ska redovisas på fredag, eftersom jag hade turen att inte bli dragen idag. Pluggade lite matte med, hade prov idag och b-delen på fredag. Nu ska jag leka tant och brodera lite, en sak till slöjden ska vara klar tills imorgon, och sen plugga biologi inför provet på torsdag.  Så alltså har jag lite att göra, hejdåååå!!

julia och horn

Datum: 2012-11-11 Klockan: 18:23:24


En bild från innan vi skickade fåren. Idag var vi hos farmor och farfar och åt, och så har jag pluggat. Imorgon bär det av mot skolan för första gången på två veckor (prao & lov) vilket inte känns överdrivet trevligt. Eftersom det är måndag, vi slutar 13:40 och bussarna kommer 3, det förhoppningsvis är okej väder och jag har mopedkort så tar jag nog mopeden imorgon!

sista praodagen

Datum: 2012-11-09 Klockan: 22:40:47
 
den senaste och typ tredje senaste bilderna på instagram ↑
Idag var det alltså sista praodagen, Tycker veckan varit riktigt bra, förutom äggskalsmärken på tummarna och bestickputsarberoende. Har varit omringad av kakor och bullar hela tiden men ätit typ en när jag varit där?? Känns rätt bra, Satte mig vid datorn istället för att titta på slutet av x-factor. Det roligaste har reda varit och det tar ju inte så lång tid för att få reda på vem som åkte ut!! Så nu blir det lite new girl, helt klart min favoritserie just nu :D

7/11

Datum: 2012-11-07 Klockan: 22:22:41

nyredigerat ↑

Lugn dag idag. Packade skorpor och närmare 500 kakor, städade en hylla och plockade disk. Tränade lite när jag kom hem, duktig som jag är gjorde jag faktiskt det igår med. Nu ska jag titta på ännu ett new girl-avsnitt (har tittat varenda kväll denhär veckan, så himla bra), sov så gott!!

tick tock

Datum: 2012-11-06 Klockan: 19:02:06



Andra praodagen idag. Har redan kommit in i det faktiskt!! Hjälpte till vid kassan, plockade disk, rullade kakor (som skulle väga exakt 15 gram, och hann enligt mina uträkningar 204 stycken.) Fikade ocksååå, praoar ju ändå på ett café?!? Efter halva dagen imorgon har halva praoveckan gått, jättesnabbt ju? Idag bara flög tiden iväg.

Första praodagen

Datum: 2012-11-05 Klockan: 22:03:37

Har gjort lite allt möjligt, praoar på konditorit i väderstad. Fixat mackor/hjälpt till att baka/köpt citroner/plockat disk/gjort chokladkungar och en hel del till. Nu ska jag sova så att jag orkar morgondagen, godnatt!!!


hej

Datum: 2012-11-04 Klockan: 20:55:02
okej jag dör. skrev det endast en gång och dom svarade nästan bara på frågor?? OCH så var det första gången dom svarade på något till mig över huvud taget?!!?

 
Haha förresten drömde jag om dom inatt dessutom. Satt på en bänk och tittade på en dykartävling(?) och sen sätter sig edward framför mig. Svårt att förklara det lilla jag kommer ihåg eftersom drömmar är rätt konstiga, men han tog mitt mobilskal och satte det på huvudet så att jag kunde fota. Sen tror jag john kastade iväg det och edward blev jättearg på honom. Och sen vaknade jag nog eftersom jag inte kommer på något mer.

MEN DÖR IALLAFALL förlåt för fangirling men alltså åh

twitcam

Datum: 2012-11-04 Klockan: 20:35:31
 

sista lovdagen

Datum: 2012-11-04 Klockan: 12:30:13


Igår var det lite släkt här och vi firade mig ganska många veckor försent. Åt smörgåstårta som är så gooooott!!! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Sista dagen av lovet vilket känns sådär. Men har prao i veckan så egentligen är det också rätt bra. Jobbar 9 till 3, så behöver gå upp lite innan åtta eller något, jag som annars åker härifrån vid 7?!? Så himla skönt. Nej nu ska jag lämna datorn ett tag och göra något.

little things

Datum: 2012-11-02 Klockan: 19:31:00
 
åh som jag väntat på videon. äääntligen!!! så enkel men så fin. och så märkte jag att moments fanns på spotify, hur länge den har funnits där vet jag inte, men wihoo!

nytt i garderoben

Datum: 2012-11-02 Klockan: 18:11:03
 
skor skopunkten//klänning h&m//blus lager 157//båda halsbanden ur och penn//skjorta lager 157//halsduk h&m



första november

Datum: 2012-11-01 Klockan: 23:30:00

en bild från astid lindgrens värld. ↑
Idag var jag med Olivia i Linköping. Hittade en hel den saker, fotar det imorgon eftersom det är lite mörkt nu. Har iallafall haft jättekul!!! ♥ På kvällen repade jag med musikkåren, och nu ska jag snart sova. Så godnatt!!


RSS 2.0