GΔLΞT .....långt inlägg

Datum: 2012-01-26 Klockan: 20:43:37
Ser galen ut på bilden, men ÅHHHHHHH DÖR

När skolan slutade gick jag och Madde till stationen, och vid halv 3 tog vi tåget mot Linköping.
Sen gick vi runt på stan, tills 4 någon gång. Då ringde en från universal music och sa att vid klockan 6 skulle vi vara på konsert och kongress, för meet & greet!

Hann köpa en halsduk (25kr ehehh) och godis, sen satte vi oss där inne och väntade. Satt säkert i en och en halv timme, vilket kändes som en evighet eftersom bådas mobiler nästan var urladdade och avstängda.

Vid klockan 5 över 6 kom en och hämtade mig, madde och ca 10 stycken till, och vi gick till ett konferensrum. Där väntade vi i 20 minuter, men efter en evighet öppnades dörren, och där kom världens finaste underbaraste tvillingar. DET KÄNDES TOTALT OVERKLIIIIIIIGT!!!!! Dom började prata med som som satt närmast dörren, och helt plötsligt kom edward och kramade mig, man bara awwwww :')

Dom tog lite bilder med dom första, sen kom dom till oss. Haha typ "WE GOTTA TAKE PICTURES!!!", jag ställde mig och så drog dom iväg med maddes stol. Tog först en bild med edward, sen kom john med och tog bilder med båda. Sen när dom skulle ta bilder med madde höll john kameran, edward hade gjorde det innan, och han började snurra på inställningsratten istället för att trycka på knappen, haha!


Sen fortsatte dom runt bordet, jag fotade kameran (hahah med mobilen alltså) och la upp på facebook. Sen började edward stå och dansa, såg att jag filmade och kom och satte sig på bordet framför oss.

Han frågade typ "How old are you guys?" och jag ansträngde mig för att inte råka säga att jag var 40. Och så frågade han om madde och jag var kompisar, och sen direkt efter pekade kan på mina naglar och ba "you have painted your nails like the cover of victory." sen berättade jag om mitt v-ärr, och han började prata om sitt som han har nedanför knät (vilket jag senare insåg att jag har ett på samma ställe) och sen kommer jag inte ihåg så väldigt mycket mer.

När meet &greet var slut (vilket var överdrivet sorgligt) gick vi ner till kön, 5 minuter senare kom vi in och fick grymt bra platsen, längst fram på vänstra kanten! Konserten började, och det var så underbart. GALET. Dom kom ner till oss säkert 3-4 gånger, och det gav mig en energikick att bara nudda deras händer eller få ögonkontakt! 

biljetten! (haha vi hade ju 4 stycken eftersom vi fick 2 extra, så behövde inte använda denhär!)
och haha man ser att båda målade på bordet dessutom!

Men somsagt. Detta var galet, ofattbart och underbart.
nu ska jag klippa ihop en film eftersom jag mest filmade, så får se när den kommer :D
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress:

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback