B L O G G B Y T E

Datum: 2013-08-09 Klockan: 01:12:42
Numera hittar ni mig på lovisaknutsson.blogg.se
 
lovisaknutsson.blogg.selovisaknutsson.blogg.selovisaknutsson.blogg.selovisaknutsson.blogg.selovisaknutsson.blogg.selovisaknutsson.blogg.selovisaknutsson.blogg.selovisaknutsson.blogg.selovisaknutsson.blogg.selovisaknutsson.blogg.se
 

Johanna

Datum: 2013-08-04 Klockan: 23:39:41
 
Två bilder från när jag fotade Johanna i torsdags!! Är i ett sånt redigerings-mode just nu att jag känner för att leta upp massor gamla bilder och redigera om dom. Fast när jag väl sitter där och letar och datorn kör fast bland alla tusentals bilder känns det nog inte lika kul....
 

kafferep

Datum: 2013-08-03 Klockan: 23:50:00
 
fotad av mamma. hahah mitt hår ser så hemskt ut efter hatten som åkt av, det var faktiskt fina lockar imorse....

Har spenderat dagen utanför Kisa med släkten, hattar, sju sorters kakor och hamburgare. Spelade kubb i timmar och så säkert minst en timme krocket efter det. Varit ute hela dagen, och har haft jättebra väder hela tiden. Visserligen jättevarmt mitt på dagen men ska inte klaga. Kul har jag haft iallafal!!!! 

Det är ju faktiskt lov

Datum: 2013-08-03 Klockan: 00:01:56

Igår var jag hos Johanna. Hade en jättebra dag!! Vi fotade (ska redigera bilderna snaaaart), bakade och läste en hel del.
Idag var jag och Julia i Linköping. Jag hittade en ny väska (okej hade redan kollat på internet) och en hatt, till morgondagens "kafferep". Morfars syster har bjudit in hela släkten till kafferep med sju sorters kakor, klädsel hatt och handväska.

För tillfället orkar jag verkligen i te blogga från datorn, den vart jättesur när jag skulle ladda upp en bild förut så jaa... Så bloggar från mobilen nu, men imorgon ska jag se till att redigera lite bilder och hitta på något annat kul inlägg!!!



RSS 2.0