Nedräkning

Datum: 2013-04-28 Klockan: 19:07:45

 
Sommaren närmar sig. Det är inte många vanliga dagar kvar i skolan, det är nationella prov, resor, lediga dagar och en hel del andra saker. Imorgon är det nationella i engelska. På tisdag är det valborg och på onsdag är vi lediga eftersom det är första maj. Sen är även den veckan nästan slut?!? Haha okej så snabbt lär det väl inte gå men ja. 

Ulrik i Motala

Datum: 2013-04-28 Klockan: 00:04:15


Idag åkte vi till Motala för att se Ulrik. Han sjöng tre låtar akustiskt, bäst var helt klart Glad I found you. Sen signering, och eftersom vi var bland de sista i kön kunde vi ta bilder sen med. När det nästan var slut började det regna, men är riktigt glad att det inte regnade när han sjöng iallafall! 
Nu börjar det bli dags att sova, är helt slut i både huvud och ben. 

Nationellt prov

Datum: 2013-04-24 Klockan: 22:08:36
 
bilden är från någon morgon förra veckan!!
Idag hade vi nationella i engelska. Gick rätt bra hoppas jag!! Här hemma har jag pluggar tyska eftersom det är prov på fredag, och planerat min idrottslektion jag ska ha nästa tisdag. Men nu är jag trött, ska gå igenom verben och sen sova!

22/4

Datum: 2013-04-22 Klockan: 21:35:10

Hahah vad dålig jag är på att blogga. Inte för att jag tycker att det är tråkigt utan för att jag inte orkar starta datorn. Det är verkligen höjden av lathet.
Nu är det en ny vecka. I lördags var vi på kalas hos mina kusier och igår var vi i Linköping. Hittade faktiskt en skolavslutningsklännig!! Nu ska jag tumblra/twittra/weheartita eller läsa innan jag somnar. Godnatt!!

hollister

Datum: 2013-04-19 Klockan: 22:59:37
Untitled #5
 
 
Köpte äntligen hollistertröjan när vi var i Stockholm. Skulle vilja flytta in i den, hur kan en tröja vara SÅ mjuk?!? Resten av dessa saker skulle också hemskt gärna få flytta in i min garderob. För att se vad allt kommer ifrån är det bara att klicka på bilden!
Fredag idag vilket är jätteskönt. Ska faktiskt sova nu, har varit så trött hela veckan. Dessutom var det ingen ungdomsorkester/flöjtlektion idag vilket nästan var tur annars hade jag väl somnat samtidigt som jag spelat. Men musikkårsrep igår iallafall och nu närmar sig Tyskland och ännu närmare är det till de första marscherna!
 

sjuttonde april

Datum: 2013-04-17 Klockan: 21:45:56


Tänkte fota ute men ljuset var hemskt, så passade på i det nytapetserade och ännu omöblerade rummet, där ljuset var perfekt. 
Dagen idag började med nationella i SO. Gick väl rätt okej men är glad över att det är över. Nu gäller det bara att plugga järnet till matte och engelska. Vädret var ju riktigt fint idag, hoppas verkligen det blir vår på riktigt. Låg i gräsmattan och fotade blommor när jag kom hem, kunde inte låta bli när dom bara stod där och väntade på mig... Nu ska jag sova och planera roliga blogginlägg. Ogillar när det står tomt så håll ut!!

Stockholm

Datum: 2013-04-15 Klockan: 21:36:33

Har haft en jättebra dag i Stockholm idag! Först fick vi guidning inne på riksdagen och sen fick vi gå och äta. Olivia och jag åt världens godaste gräddsås tillsammans med potatismos och köttbullar. Sen fick vi guidning inne på livrustkammaren, om stormaktstiden. Hade gärna stannat längre, tycker faktiskt att historia är riktigt intressant, speciellt när man har den mitt framför sina ögon. När vi var klara där fick vi lite tid på stan, vad jag köpte visar jag imorgon. Nu är både jag och mina fötter jättetrötta, godnatt!!


apor

Datum: 2013-04-14 Klockan: 22:30:16


Från kolmården i somras. I fredags sov jag ju hos Olivia och på kvällen tittade vi på bitchkram, som jag tyckte var riktigt bra. Sen på lördagen följde jag med till skänninge och kollade när hon drillade. Det var väl egentligen min helg! Nu ska jag sova, imorgon åker alla nior till stockholm! Ska bli riktigt kul faktiskt. 

Muffinsar och teater

Datum: 2013-04-12 Klockan: 22:46:48
 
Har inte bloggar på flera dagar men jaa. Igår var det elevens val-dag. Hade först musik vilket resulterade i en gigantisk blåsa på ena pekfingret. Sen hemkunskap där vi bakade muffins. Avslutade dagen med slöjd. Sen på kvällen åkts alla nior på teater. Vi såg familjen addams och den var verkligen jättebra!! Kom hem rätt sent och somnade halv ett så är ju rätt trött idag. Nu är jag hos Olivia, ska sova här!! 

9 april

Datum: 2013-04-09 Klockan: 20:59:58


Två bilder från våren 2011 som fick en omgång i photoshop. Känns så konstigt att redigera jpeg direkt i photoshop utan camera raw? Har iallafall redan gått och lagt mig, eller ja för en timme sen. Så ska väl snart sova lite extra tidigt eftersom jag är så sjukt trött och så jag för en gångs skull ska slippa stressa på morgonen. Men innan det blir det ett avnitt av new girl, tittade ju hela första säsongen i höstas så kändes som det var dags att fortsätta med andra nu!

Måndag

Datum: 2013-04-08 Klockan: 21:34:15

Lite teenageposts igen då jag har fel dator. 
Måndag igen. Skolmåndag alltså. Fast det gick rätt snabbt och nu är det inte långt kvar till sommarlov (jo några månader fortfarande). Efter skolan gick Sanni och jag till biblioteket där vi läste bakböcker och sorterade Lasse-Maja böcker. När jag kom hem bakade jag macarons (hahah jättefula men tusen gånger bättre än sist). Nu ska jag tumblra och sova så hejdåååå
 
 
 


 


 


 

vårtecken

Datum: 2013-04-06 Klockan: 22:18:48


Blommor lite överlallt just nu vilket är jättefint! Idag har jag inte gjort särskilt mycket (igen....) men tränade halva kvällen iallafall vilket känns jätteskönt. Imorgon är det sista lovdagen vilket är en aning deprimerande men det händer så mycket kul nu ändå (teater på torsdag, stockholm nästa måndag och sen Tyskland och klassresa i maj).Nu ska jag nog försöka sova så att jag kan somna imorgon kväll, annars lär jag väl panika klockan två på natten imorgon för att jag inte kan sova...

hockey/nya väggen

Datum: 2013-04-04 Klockan: 22:41:11

Igår var vi i Linköping. Först hann vi gå lite på stan (hittade en tröja, visar imorgon!) och sen var det dags för hockey. Riktigt spännande match, men oturligt nog förlorade Linköping. Igen. Så håller tummarna för att de vinner dom kommande matcherna nu!! 
Idag var vi hos farmor och åt och nu på kvällen var det musikkårsrep. Just nu sitter jag och äter fruktsallad vilket är jättegooooott!! Och förresten så föreställer den andra bilden min vägg jag fixade för några dagar sen. 

Skolavslutningsklänning

Datum: 2013-04-03 Klockan: 11:32:02

Känns som det är dags att iallafall börja leta. Detta är tre stycken jag hittat, och av dom tre är den första min absoluta favorit. Eller nej förresten jag vet inte. Fast man kan ju alltid gå emot strömmen och ha mjukisbyxor. Men det ska jag nog inte. Nu ska jag fortsätta leta, och hoppas att något fint dyker upp, men har ju fortfarande rätt många veckor kvar. 

Du är inte ensam

Datum: 2013-04-02 Klockan: 22:03:17

Orkar verkligen inte hur bra detta är. Har gått på repeat hela dagen och hela igår. (Eller okej denna och She's not me). Men alltsåååå LYSSNA

APRIL APRIL

Datum: 2013-04-02 Klockan: 18:04:38
Klart det förr inlägget var ett aprilskämt. Skulle aldrig orka ge mig in på något sånt! Annars lyckades ingen lura mig igår, men älskade googles saker iallafall. Har inte gjort mycket idag. Var ute och gick/cyklade med mamma imorse och sen har vi varit i mjölby.
Nu ska jag gå ner och hjälpa till med maten, så ni får titta på en lite halvtråkig bild från i fredags istället!! ↓


challenge

Datum: 2013-04-01 Klockan: 22:33:00


Nu är det såhär att jag har bestämt mig för att vara utan mobil, dator, tv och allt i tre veckor. Under denna tid ska jag också dra ner på min användning av el. Jag kommer att gå till skolan (eller kanske cykla?) och så gott det går försöka fixa min egen mat på mitt egna sätt för att undvika icke-närproducerat osv. Vet inte alls hur detta kommer att sluta men det är ju värt ett försök! :)

Blev väldigt inspirerad efter att ha läst denna bok, tänk så annorlunda det var förr. Ska leva närmare djuren så alltså tänker jag sova ute i höet och om vädret tillåter tänker jag tillochmed sova under bar himmel. Hoppas ni hänger på och gör detsamma!


RSS 2.0