Lol

Datum: 2012-05-31 Klockan: 21:52:52

Haha bilden.

Har inte orkat blogga, är helt slutkörd när jag kommer hem. Imorgon är det den sista dagen, den bästa veckan på länge ju!!!!
Sen bär det av mot Linköping för att träffa Olivia och Sanni :D
Orkar inte skriva mer på mobilen haha, får berätta mer imorgon.


Ny bildgörasak

Datum: 2012-05-29 Klockan: 21:30:16
dendär nya saken var rätt kul juuuu!

Lyssnar på videoklippet i bilden. Dagen har jag ägnat åt att vara häst, hoppa längdhopp och måla. Nu beställer dom tillochmed teckningar av mig? Vill iallafall inte att denna praovecka ska ta slut!
Eftermiddagen bestod av sims, ehehehhh......
Nu ska jag sova, usch vad trött jag är!

Prao

Datum: 2012-05-28 Klockan: 21:06:28

Bloggar ifrån mobilen, så har knappt någon ny bild.
Men var på prao idag iallafall, är så trööööött nu! Men har upptäck att det finns motorcyklar i sjömonsterblod, att en av dom fulaste blommorna jag målat var ett konstverk, att jag inte kan vara på 10 ställen samtidigt och att jag vill vara liten. Men har iallafall fått över 10 stycken nya små kompisar, längtar redan tills imorgon!


Konfirmerad

Datum: 2012-05-27 Klockan: 21:07:17
inte världens bästa bilder, med det är något iallafall. har inte hunnit redigera ifrån kameran som julia hade heller!

och nu är jag konfirmerad. Roligt, men samtidigt sorgligt eftersom jag haft det så fruktansvärt bra!
Gick upp halv 7 imorse eftersom vi behövde åka vid åtta, repeterade i kyrkan, fikade, fotades och sen var det dags. Rätt mäktig känsla när vi gick in kyrkan!
Sen följde släkten (och Olivia!!!!!) med hem. Åt mat, fick presenter, fikade och lekte med kusinerna. Dom sista åkte för en timme sen, är helt slut nu!

Imorgon är det prao, ihuhiihuiiiii vad kul det ska bliiiiiii!!!!!! :D

4 månader

Datum: 2012-05-26 Klockan: 15:26:27

Saknar den 25e januari. 4 månader sen igår. Men hejar iallafall på världens bästa tvillingar ikväll, ovasett om dom vinner eller kommer sist så är dom bäst! 
Nu håller jag på och städar, har även fått världens träningsvärk i armarna och höften (eller ryggen????) ifrån igår. Men ska inte klaga.

Nej nu ska jag fortsätta, får se om jag skriver mer idag!

teenager posts

Datum: 2012-05-25 Klockan: 21:11:50


Morgonen började med idrott, och det var faktiskt riktigt kul idag! Körde dragkamp, väldigt mycket svårare än vad jag trodde, men åh så kul!
Matten var väl sådär, och sen var det so-prov. Kunde mer än vad jag hade tänkt på något sätt!
Mat, tyska och sen följde jag med Olivia hem och var där tills jag skulle spela. Hade marschövning med ungdomsorkestern, fy vad varmt det var. Gick väl bra, elelr haha för mig iallafall.

Nu ska jag städa eftersom det kommer massor hit på söndag!!!



Onsdag

Datum: 2012-05-23 Klockan: 21:13:12
NINJAAAA

Hinner inte skriva så mycket. Sanni var här idag, vi gjorde bildspel, OLIVIA VAR I SKOLAN (♥♥), halvseg dag, matteprov. Nu ska jag duscha och sova, kunde inte somna igårkväll eftersom jag var för glad.....
Bloggar nog inte imorgon, ska öva i kyrkan hela kvällen inför söndag!!!!

DÖR

Datum: 2012-05-22 Klockan: 23:19:08

Dom är vidare och har fått över 600 000 följare. PROUD JEDHEAD! ♥♥♥♥


tisdag. bästa tisdagen på länge?

Datum: 2012-05-22 Klockan: 21:26:02
saknar dom. hoppashoppas dom går vidare i ESC, håller alla tummar jag har! (och så var det bara två.....)

Bra dag faktiskt! Seg i början, skrattade jättemycket på hemkunskapen åt minnen från åsbo, idrotten var kaoz men på ett bra sätt. Kändes som att alla var glada? Hela historien finns på twitter. (eller ja, inte hela. nästan)
Missade en tävling idag. HATA POLLEN <////3
Var hemma och städade istället, flyttade skrivbordet med. NÖÖÖJD!!!!! Imorgon följer Sanni med hem, wowoooooo!

tomt

Datum: 2012-05-21 Klockan: 21:29:11

Trött & kul dag. Pratade allt annat än engelska på engelskan. Har målat naglarna. Ska duscha. Har väl egentligen inte så mycket att berätta, så ja. HEJDÅÅÅÅÅÅ MINA MUSTASCHVÄNNER

Flygvapenmuseet

Datum: 2012-05-19 Klockan: 20:02:06
tre av 400 brusiga bilder. ljuset där inne var inte det bästa direkt

Idag firade vi mormor, först var vi på flygvapenmuseet. Massor att titta på, även om jag varit där några gånger tidigare! Sen åt vi (galet god mat), gick omkring lite till, och sen åkte alla till gamla linköping. Tittade på massor saker, fikade och tittade lite till.
Kom hem lite innan 5, har städat, kollat igenom bilder och gjort lite allt möjligt. Nu ska jag städa klart!

bilparty!!!!

Datum: 2012-05-18 Klockan: 22:16:47
Olivia och jag gjorde igår hahah!

Sov hos Olivia inatt, igårkväll tittade vi på film. Idag har vi egentligen inte gjort något speciellt, men kul har vi haft! ♥
När mamma kom och hämtade mig beställde vi tårtor tills nästa helg och köpte godis.
Imorgon ska vi fira mormor, först ska vi till flygvapenmuseumet och sen antagligen till gamla linköping. Tar nog med kameran iallafall, eller får se.

Bondekampen

Datum: 2012-05-16 Klockan: 21:59:57
redigarar för fullt. 3/50 klara.

Kom hem för någon timme sen, har varit på åsabackarna. Varje år tävlar bönderna häromkring i "bondekampen", smågrenar som laget som vann året innan arrangerar.

Håller på med photoshop, lite utöver camera raw, brukar ju inte göra det! (eller okej jag testar.)
Men dom flesta bilderna blev lite halvsuddiga pga dåligt batteri och dåligt ljus, men något går nog att hitta!
Mina ögon kliar galet mycket, håller på att dö. Så ska duscha ur allt pollen ur håret och sen sova!

Imorgon ska jag till Linköping, fixa det sista inför konfan! Sen till madde och antagligen sover jag hos Olivia efter det :D

dör

Datum: 2012-05-15 Klockan: 20:52:26

tror inte jag lagt upp den tidigare, hahahahah!


Brygga

Datum: 2012-05-14 Klockan: 21:02:04

Har precis lagat ett par byxor, packat och valt kläder tills imorgon. Snart tänkte jag gå och duscha.
Idag har jag varit riktigt trött, haha alla som varit på läger var det... Men iallafall.

Imorgon tänkte jag ta och storstäda mitt rum och hålla det rent till konfan, vill ju inte liksom att någon ska öpnna min garderob och havla innehållet ramlar ur och dödar personen eftersom den inte kan andas när den ligger där men sen återupplivar jag den och den blir jätteglad och jag får massor presenter. Okej jag strumtar nog faktiskt i att städa.

Gransnäs

Datum: 2012-05-13 Klockan: 18:23:57



Är såhäääääär trött efter världens bästa läger. Har i stort sett inte en enda bild eftersom min kamera gick sönder efter 10 bilder (dör, har sån otur, det sista som hände på lägret var att den började fungera igen????) men vet att andra har det! 

I fredags åkte iallafall alla konfirmander från skolan med buss, och sen började vi packa in i rummen. Sen fick vi göra vad vi ville, jag och sanni skulle sovit själva, men vi flyttade upp till ledarna som hade galet fint hus. Det gjorde också johanna, jonna och kajsa. Lite senare kom även amelia, gabriella och patricia, så vi fyllde dom två tomma rummen! 

På kvällen åt vi pizza, vissa badade, bastade, pysslade, tittade på hockey, var ute, och ja allt möjligt! Själv satt jag, sanni, ledarna och några fler (typ alla som inte tittade på hockey) uppe i stugan. Skrattade ofattbart mycket hahah!
Somnade framåt två, eftersom nästa dag blev vi väckta vid..... alltså hahaha kommer inte ihåg. Men frukost åt vi vid nio, tror jag..... Sen gjorde vi allt möjligt under dagen. Tillexempel förbredde vi konfirmationen, gjorde kors, målade och massor mer! På natten var Sanni och jag dom sista som la oss i vårat rum, men ingen av oss kunde sova eftersom att någon snarkade. Så vi tog madrasser, täcken och kuddar till golvet i köket, somnade efter hundra minuters letade efter lysknappen!

Idag paddlade jag, sanni, björkegren och nils ut till en liten ö, och eftersom ingen hade penna (lol vem skulle ha penna....) med sig så ristade vi in namnen i ett träd med en nyckel. Sen kom föräldrarna, vi åt och hade mässa, och sen var det dags att åka hem. Sorgligt men sant.

TACK FÖR VÄRLDENS BÄSTA HELG, MASSOR SKRATT, HAR HAFT GALET KUUUUUL!!!!!

två av få bilder.


10 / 5

Datum: 2012-05-10 Klockan: 22:40:13

Tjenarrrrre! Pluggar fysik just nu, prov imorgon. Idag har jag fangirlat (befinner mig i samma land som 1d asfghjlllgaagläjfdjöb) och packat inför lägret i helgen. DET KOMMER ATT BLI BÄST!
Nu ska jag fortsätta plugga, antagligen är det rätt tyst här i helgen, det återstår att se!


drick den

Datum: 2012-05-10 Klockan: 17:02:16

äntligen!!!!! och faktiskt var den bra!


puffgos

Datum: 2012-05-08 Klockan: 21:19:35
skulle fota självporträtt och då kom puff. japp.

Har varit hyper ca hela dagen. Vart sur på idrotten eftersom jag inte kunde springa pga pollen & förkyldning.
Imorgon drar mamma, jag och julia till linköping, jag tänkte inhandla en konfa/skolavslutningsklänning. Längtar som en galning till lägret fortfarande, galet vad kul det kommer att bli!

Nu ska jag tvätta bort lypsyl från halva ansiktet, plugga engenska och sova. hejdå då kära och okära bloggläsare!

Annorlunda

Datum: 2012-05-07 Klockan: 20:57:41
testade något nytt, möjligtvis lite överdrivet, men ja, ändå.

Kom hem för lite mer än en timme sen från konfan, provade kåpor (hahah alltså. Kragen.......) och gick igenom inför lägret. SANNI OCH JAG FÅR ETT ALLDELES EGET RUM!!!!!! Möjligtvis är det inte allt för fint där på söndag, men coolt kommer det att vara iallafall. gudars vad jag längtat till detta läger, det kommer att bli bäst!

Ska nu tycka synd om mina ögon och träna, duscha och sova. Och förresten är det bara lägret och en övning i kyrkan kvar innan själva konfirmationen. Det har gått galet snabbt, kommer verkligen att sakna allt!

får

Datum: 2012-05-05 Klockan: 22:43:39

Är ensam hemma. Har tittat på film och lagat mat, varit ute hos fåren och fotat. Är överdrivet trött, så ska väl sova snart med!

FREDAAAAAG!!!!!

Datum: 2012-05-04 Klockan: 21:23:09
hahahaha ja............
Hejsaaaaan! Är hos Olivia nu, har precis ätit. Ska snart titta på film dessutom, och äta chokladpudding!!!!!!
Gott är bara förnamnet!
Men ja vad kan jag säga mer? Vet inte riktigt. Eller jo imorgon måste jag gå upp tidigt, ska vara i folkets hur vid 9 för att visa flöjter på öppet hus typ.
NU SKA VI LAGA CHOKLADPUDDING HEHEHEHOHOHOHIHIHIHIHI!Hh!!!!

2/5

Datum: 2012-05-02 Klockan: 20:50:25


Provar sommarkläder. Njuter av vädret. Går i shorts. Är ute. Älskar detta!!!!!!
Inte lika kul att det försvinna, men det kommer ju tillbaka, om en månad är det liksom juni. 44 dagar till skolavslutningen. Nu ska jag duscha och göra situps. ehehehehehehhhhh,......

we ♥ it

Datum: 2012-05-01 Klockan: 20:27:36
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Idag har jag ätit pizza, gosat med lamm, varit i solen, ätit, och njutit av ledigheten. Nu kör vi tre dagar till i skolan innan helg, wowowo! Men först ska jag duscha, titta på tv och sova förstås.


RSS 2.0