kolmården del II

Datum: 2012-08-31 Klockan: 23:11:10


Känns bara som att det blir rix fm och kolmården just nu, men det är ju bilder iallafall!
Rätt bra dag faktiskt, antagligen för att det är fredag och att vi knappt gjorde något på lektionerna. Efter skolan var det första flöjtlektionen för iår, och sen här hemma har jag städat, kollat på tv & ätit tacos.

Nu ska jag äta chips och börja titta iafatt alla awkward-avsnitt jag missat, och njuta av heeeeelg!!!

rix fm del 2

Datum: 2012-08-29 Klockan: 19:19:00

Men usch vad dålig bildkvalitén blir när man laddar upp dom!!!!
Idag var det iallafall skola som vanligt. Känns sådär att vi fick 19 tyskaglosor tills på fredag? Bara att plugga på alltså. Nu ska jag städa & plugga, och sen är det dags att välja kläder till klassfotot imorgon. Usch vad svårt, har ju ingen aning om vad jag vill ha ju!!!

Nu är det faktiskt dags att sätta igång med pluggandet, HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

djuren på kolmården

Datum: 2012-08-27 Klockan: 21:42:55

Har börjat redigera bilderna ifrån kolmården nu. Den andra bilden föreställer en surrikat-unge, så himla sööööööt!!!! Ville ta med en hem faktiskt.
Idag var det skola som vanligt, och nu har jag faktiskt målat naglarna med mönster för första gången på typ tre månader eller nåt. Ska fortsätta med moppeplugget, imorgon efter skolan åker vi till mjölby och gör faser. Nu är det inte ens två månader tills ni ser en överlycklig lovisa brumma fram på vägarna!

Rix Fm festival i Linköping

Datum: 2012-08-25 Klockan: 22:39:28





igårkväll var jag på rix fm, vilket var helgrymt! Har en hel del bilder dessutom faktiskt. Men det gick tydligen inte att ladda upp bilder på blogg.se (antingen var det min dator eller blogg.se), men ja, nu är dom uppe iallafall!

Idag har jag varit på kolmården med mamma och julia, så har massor nya bilder att redigerna nu med. Men inte ikväll, för nu är så himla trött. GODNATT!

2 stycken blommor med ny redigering

Datum: 2012-08-23 Klockan: 21:03:00
 
Eller ny och ny, såg dessutom nu att första bilden är på gränsen till alldeles för kall. (gamla bilder mest för att jag inte hunnit fota)
Men iallafall. Idag efter skolan följade jag med ellen hem, och sen var det dags för sista moppekursen! Känns så skönt, nu är det bara faser och körningar kvar. 
Nu ska jag öva på tyskan, och imorgon efter skolan följer jag med olivia hem, och sen är det dags för rix fm festival!

mer bilder med olivia!

Datum: 2012-08-21 Klockan: 21:04:44
 
Lite nyredigerade bilder från när olivia var häääär!!!!! :D
dagen idag var sådär. Följde iallafall med Olivia hem efter skolan, och hade jätteroligt!!!! Hade tårtkalas och läste barnböcker. Eller ja ungefär, bäst iallafall! ♥
Nu ska jag duscha och sova, måste sooooovaaaaaa. Eller alltså ja sova efter jag duschat, HAJDOOOO

Första dagen som en nia

Datum: 2012-08-20 Klockan: 21:21:03
 
En av förra sommarens favoritbilder, fast med ny redigering.
Första skoldagen idag alltså. Helt okej, men väldigt annorlunda. Eftersom matsalen byggs om så kommer vi få äta i klassrummen, känns rätt fel??
Men ja, det blir väl snart en vana.
Efter skolan idag följde jag med ellen hem, och sen mot den NÄST SISTA mopedkursen. Och idag är det exakt två månader tills jag får göra provet!!! Blir bara mer och mer taggad för varje dag, så just nu kollar jag mopeder. Dör vad fina det finns.

liten lovisa

Datum: 2012-08-18 Klockan: 20:34:21
 
scannade in lite bilder förut, ska nog fortsätta imorgon! 
Idag var jag och julia i linköping, hittade typ hälften av det jag letade efter, så det kommer nog ett inlägg med det sen!! Och när jag gjort det ska jag nog titta på första narniafilmen, evigheter sen jag såg den. Har ju bara tittat på dom andra?? Eller hunger games, som jag fick av johanna igår? Just det, vi hade jättekul, fotade en hel del så ska redigera lite någon gång med :D

Bilder på Olivia

Datum: 2012-08-16 Klockan: 23:53:39

Två av bilderna jag fotade igår, har mer att redigera! 
Inatt sov ju Olivia här, idag har vi lagat mat, cyklat och ja, ätit frukost haha. Men har iallafall haft det bäst som vanligt!!! ♥
Var också på moppekurs nummer två förut, ni börjar det sätta sig faktiskt. Blir bara mer och mer taggad på att få körkortet ju, på måndag är det bara två månader kvar :D
Nu ska jag sova, för imorgon ska jag till johanna, har inte träffat henne på hela sommaren så ska bli jättekuuul :D

den femtonde augusti

Datum: 2012-08-15 Klockan: 22:13:55

En av bilderna jag la upp igår fast i större format (så man ser att den är alldeles för röd men orkar inteeeeeee), orkar inte heller redigera en ny heheheh...
Olivia är iallafall här nu, och förut var vi ute och fotade. Innan idag hann jag springa och äta en kaka typ. Nej men iallafall. Nu ska vi titta på prins caspian och äta glass, omnomnomnom!!!! Bilder från när vi fotade ska redigerar imorgoooon :D

sista sommarlovstisdagen

Datum: 2012-08-14 Klockan: 23:36:00

Rubriken är sorglig, men sann. Alla bilderna är från igår, förutom den längst ner i högra hörnet som är en mobilbild från höganäs.
Idag har jag gjort ungefär ingenting, och vad som händer imorgon återstår att se. Nu borde jag faktiskt sova, någongång måste man ju börja med att försöka ställa tillbaka dygnet. Så ja, det var väl allt jag har att sägaaaaa!!! GODNATT :D

det sista av sommaren

Datum: 2012-08-13 Klockan: 23:54:23

Var ute och fotade förut, så har äääntligen en header! Hann även fota julia, så bilden över är ett av resultaten.
Vid halv 5 idag var det dags för det första mopedteorin. Rörigt med alla nya saker, men det ska ändå bli riktigt kul :D
 Nu ska jag återgå till redigeringen, kanske dyker upp fler bilder senare!
 

hemma

Datum: 2012-08-12 Klockan: 16:17:39

Kom hem för en timme sen, har haft en jättebra helg!!! Bodde helt okej faktiskt. Igår spelade vi på en musikfestival, marschade, gick till en strand i uniform.  På kvällen skulle vi egentligen till... vad var det ens, någon sorts bayersk fest. Men efter en kvart gick jag och några till till den enda restaurangen vi kände till, och efter en timme var alla förutom fyra från musikkåren där. Det var iallafall den godaste maten på hela helgen. Dagen idag bestod av väskpackande och bussåkande. Egentligen har vi väl gjort rätt mycket mer, men ja, det blir ett alldeles för långt inlägg om jag ska skriva allt. Men säger det igen, det har varit en jättebra helg!

trött katt

Datum: 2012-08-09 Klockan: 23:42:08

Har sån bildbrist, eller ja har väl ca 400 rawbilder att redigera men ingen som är bra. Idag har väl varit en rätt slö dag, lagade mat, sprang några kilometer, städade, och så var det rep med musikkåren. Imorgon åker viiiiii!!! Ska bli så himla kul faktiskt :D 
Så imorgon ska jag packa, eftersom vi inte åker förrän vid 4. Och så kanske jag hinner tidsinställa något inlägg, gillar inte när det står tooooomt!
 

min kväll

Datum: 2012-08-08 Klockan: 22:44:37
 
hahaha oj skulle skrivit detta för en timme sen, laddade viss bara upp bilden. Men iallafall, detta är hur jag spenderar min kväll. Funderar på att titta lite på game of thrones, har hört att det är riktigt bra och i ja, typ stilen jag gillar. Fast först ska jag måla, fy vad kul det var! 

promarkers

Datum: 2012-08-08 Klockan: 20:56:02
 
linne - newyorker // ögonbrynspenna - H&M // spegel - lagerhaus // promarkers+block - panduro
 
Har haft en jättebra dag, gått runt och fått ont i fötterna, skrattat, skrattat lite till och så hann jag även med att köpa lite saker. Är redan sjukt taggad på fler promarkers, åh vad kul det var! Har alltid gillat att måla, och äntligen får jag testa något nytt. Så ge mig alla tips ni har för promarkers! 

22:49

Datum: 2012-08-07 Klockan: 22:49:44

Vart tog tiden vägen? Har inte hunnit fota några kamerasaker än, utan det får väl vänta. Fastnade i photoshop istället.
Imorgon tar jag och Olivia tåget mot linköping för lite shopping, mys! ♥ Så nu är det väl dags att sova, eftersom tåget går redan 9:33. Fast det blir nog inga problem med att somna eftersom regnet smattrar mot rutan, antagligen ett av dom bästa ljuden som finns!

tumblr

Datum: 2012-08-07 Klockan: 19:28:28
 
För att komma till min tumblr klickar ni på bilden ↑
 
Har precis duschat, var ute och sprang förut. Nu ska jag.. tumblra? tumbla? äh, ni fattar nog. Ni som inte har det, ni går verkligen miste om något, haha! Sen ska jag väl antagligen städa, hittade förresten min fjärris som varit borta ett tag. Och innan jag glömmer det, som en påminnelse till mig själv: UPPDATERA KAMERAUTRUSTNINGSINLÄGGET!!!!!
 
 

på ett gärde

Datum: 2012-08-06 Klockan: 20:58:16
 
tre nya bilder från igår. dels för att det behövs en fotouppdatering här och dels för att testa med designen.

rörigt

Datum: 2012-08-06 Klockan: 16:37:25
håller på att göra om designen, så just nu ser det lite rörigt ut, men snart är det klart!

What makes you beautiful

Datum: 2012-08-04 Klockan: 20:35:30
 
 
Detdär ↑ är så hima braaaaaa, hur kan man ens spela så?!

Igår åkte jag till Olivia, och sov där tills idag. Vi har haft det jättebra som vanligt! ♥
Nu ska jag se om jag hittar något gott att äta, och sen ska jag nog titta på film. Morgondagen ägnar jag nog åt att fota och städa, har försökt redigera men har ju inga bra bilder att redigera?!? Så ja. 
 

Vem är jag egentligen?

Datum: 2012-08-02 Klockan: 22:15:00
 
-Mina favoritfärger är blått, framförallt marinblått och beigt.
 
-Älskar filmer som typ sagan om ringen/narnia. Men också filmer man hela tiden skrattar åt.
 
-Stökar till överallt. När jag städat går det knappt en dag utan att det ligger saker på golvet igen.
 
-När jag orienterar har jag hela tiden en låt i huvudet, kan vara allt från a little piece of heaven till fattig bonddräng.
 
-Är självlärd på både piano och gitarr, har inte så svårt för att lära mig nya saker jag verkligen vill lära mig.
 
-Har utvecklats något enormt med flöjten sen i vintras. Från att ha spelat en timme i veckan hemma spelar jag ungefär 14.
 
-Hatar att bli skrämd, men ÄLSKAR att skrämmas.
 
-Gillar saker i perioder. Ibland spelar jag sims varje dag, sen går det några månader innan nästa gång.
 
-Har en knöl på ena hälen, som antagligen kommer göra mig sällskap hela livet. Känner mest mhmmm mys :)))
 
-Älskar att shoppa med hatar att slösa pengar.
 
 

Skänninge marken

Datum: 2012-08-02 Klockan: 00:52:57

Olivia väckte mig vid 11 imorse, och vi gick upp och gjorde iordning oss, åt och ja. Sen åkte vi mot skänninge! Gick omkring, åt hamburgare, skrattade, pratade, tittade och hade bara kul. Sen kom Alex och två av hans kompisar, så vi gick med dom ett tag innan det var dags att åka hem. Fick iallafall med mig två nagellack, inte ens godis haha!!! 
Nu tänkte jag sova, är så himla trött!


RSS 2.0